Πλατανιάς: Επικίνδυνη η παρακολούθηση του φιλικού με Ηρόδοτο

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Πλατανιά μέσω της οποίας γνωστοποιεί πώς τα φιλικά με Ηρόδοτο και Εργοτέλη είναι με ελεύθερη είσοδο. Ωστόσο, όπως αναφέρει, για το καλό των φιλάθλων θα ήταν καλύτερο να μην δώσουν το παρών καθώς έχουν δημιουργηθεί εστίες με σφήκες στις κερκίδες του γηπέδου. Πάντως, οι ιθύνοντες του συλλόγου αναμένεται να έχουν φροντίσει στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη, να έχει λυθεί το πρόβλημα.

Η επίσημη ενημέρωση:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι στον αυριανό φιλικό αγώνα με τον Ηρόδοτο, στις 18.30, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Ωστόσο, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, με λύπη της συνιστά στους φίλους της ομάδας μας να μη δώσουν το παρόν καθώς εγείρονται ζητήματα που αφορούν την ασφάλειά τους, με δεδομένο ότι, όπως με έκπληξη διαπίστωσε σήμερα κλιμάκιο της Π.Α.Ε., κατά τη διάρκεια επιτόπιου ελέγχου, στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων έχουν δημιουργηθεί πολλές εστίες με σφήκες, γεγονός που καθιστά επικίνδυνη την παρακολούθηση του αγώνα. 
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, αν και όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό ουδεμία ευθύνη φέρει για την υφιστάμενη κατάσταση, έχει ήδη αναλάβει πρωτοβουλία για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος, ώστε οι φίλοι της ομάδας μας να μπορούν να δουν με ασφάλεια τον επόμενο φιλικό αγώνα, με τον Εργοτέλη, την Κυριακή 10 Αυγούστου, στις 19.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.
Σημειώνεται, τέλος, ότι στον Κυριακάτικο φιλικό αγώνα με τον Εργοτέλη, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων αποφάσισε να υπάρξει γενική είσοδος 5 ευρώ προκειμένου όλα τα έσοδα να διατεθούν αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό. Σε περίπτωση, ωστόσο, που κάποιοι συμπολίτες μας αδυνατούν να προσφέρουν το συγκεκριμένο ποσό, θα έχουν τη δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.