Πλατανιάς: Επιστροφή στις προπονήσεις και σύνθημα ανασύνταξης

Μετά το ρεπό της Κυριακής οι παίκτες της ομάδας του Πλατανιά επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις ενόψει της επόμενης αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στα Περιβόλια (22.11.15, 17.15).

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στον Πλατανιά για… ανασύνταξη δυνάμεων, καθώς η ομάδα επέστρεψε από την Αθήνα με αρκετά προβλήματα τραυματισμών, τα οποία άλλωστε «επέβαλαν» στον Γιώργο Παράσχο να προχωρήσει σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα, ο Γκνιάτιτς, που αποχώρησε το Σάββατο με πρόβλημα στο προσαγωγό υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν θλάση Α” βαθμού στους προσαγωγούς, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό να προλάβει την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης που είχε δεχτεί αγκωνιά στη μέση, ενσωματώθηκε στην Εθνική ομάδα U21 και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί και από το επιτελείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Τέλος, ο Ιτούα μετέβη στη Γερμανία όπου θα υποβληθεί σε θεραπεία στους κοιλιακούς με ειδική ένεση, ενώ  ο Σελίν ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Όσον αφορά στο σημερινό πρόγραμμα, περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής, καθώς και διπλό στο μισό γήπεδο.