Πλατανιάς: Καλές εντυπώσεις ο Σούκιας

Τον 19χρονο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ραφαήλ Σούκια, δοκιμάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον Πλατανιά και σύμφωνα με πληροφορίες έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με αποτέλεσμα να είναι πολύ κοντά ώστε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Ραφαήλ Σούκιας είναι γεννημένος στις 09/03/94, έχει ύψος 1.83 και είναι μεσοεπιθετικός. Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν από τα βασικά στελέχη του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος. Έχει καταγωγή από την Βέροια και εδώ και 3 μέρες δοκιμάζετε από τον Πλατανιά και τον προπονητή του, Μαρίνο Ουζουνίδη.

Με την επίσημη αγαπημένη έκανε το ντεμπούτο του στις 27/09/10 στον αγώνα με την Βουλγαρία όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κάτω των 17, με δικό του γκολ, κέρδισε 1-0. Με την εθνική έχει 12 συμμετοχές και 2 γκολ σε επίσημους αγώνες. Ο Σούκιας έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την μικτή παίδων Ημαθίας -ήταν ο αρχηγός- με αποτέλεσμα να βγουν πρωταθλητές το 2010.

Η ομάδα του Ολυμπιακού παρακολούθησε σε αυτούς τους αγώνες τον ποδοσφαιριστή και προχώρησε στην απόκτηση του, στις ακαδημίες τους. Πέρυσι στο πρωτάθλημα των Κ20 είχε 18 συμμετοχές και 4 γκολ με Πας Γιάννινα, Ξάνθη, ΟΦΗ, Άρη.Στην Ευρώπη έπαιξε 8 αγώνες και έβαλε ένα  γκολ στην Άρσεναλ. Όπως μαθαίνουμε ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει δείξει καλά στοιχεία και είναι αρκετές οι πιθανότητες να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Πλατανιά αφού τον πήρε ο Ουζουνίδης στην προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Γιώργος Λογαρίδης