Πλατανιάς: Κανονικά στην αποστολή Ουντότζι και Αναστασάκος

Κανονικά στην αποστολή του Πλατανιά ταξιδεύουν για την Λιβαδειά Ουντότζι και Αναστασάκος, ενώ εκτός έμειναν οι Γκονζάλες, Αργυρόπουλος και Μαραγκουδάκης.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε, το Σάββατο (15/12), τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League, αφήνοντας εκτός τους τραυματίες, Μάρκο Μαραγκουδάκη, Γκαστόν Γκονζάλες και Λεωνίδα Αργυρόπουλο, ωστόσο, κανονικά είναι στην αποστολή οι Ηλίας Αναστασάκος και Τσιγκότζι Ουντότζι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά:

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013. Ειδικότερα, ο Άγγελος Αναστασιάδης, μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Γήπεδο του Μάλεμε, επέλεξε στην αποστολή του Πλατανιά τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Αναστασάκο, Αρότσα, Δέντσα, Δημήτρη, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Λαζαρίδη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ναζλίδη, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργο, Ποτουρίδη, Τζανή, Τσοντάκη.

Υπενθυμίζεται ότι προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι: Αργυρόπουλος, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης.