Την ήττα με 3-0 γνώρισε η ομάδα Κ17 του Πλατανιά κόντρα στον Παναθηναϊκό για τη 7η αγωνιστική, του δευτέρου γύρου, του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λίγκ.
Η ομάδα του Πλατανιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sports-academies.gr, προσπάθησε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε μεγάλη ημέρα και δικαιολόγησαν απόλυτα τον όρο του ”φαβορί”.
Στο 27’ ο Ζαφειράκης με εξαιρετικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκόρ για τους φιλοξενούμενους, σημαδεύοντας εύστοχα την δεξιά γωνία του Χατζικίδη. Στο 31’ ο Παπανικολάου έκανε το 2-0 με δυνατό σουτ ”κλειδώνοντας” ουσιαστικά την νίκη για την ομάδα του.
Την σκυτάλη πήρε στην συνέχεια ο Λάμπρου ο οποίος με εξαιρετική προσωπική ενέργεια στο ’37, πέρασε δύο αμυντικούς και μετά και τον τερματοφύλακα του Πλατανιά και διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Χατζικίδης, Κοκονάκης, Πάτας, Μαγαράκης, Κελάκης (71’ Στεφανίδης), Κοντορινάκης, Κοκκινάκης (46’ Λεβεντάκης), Βαρουξάκης (Μανωλεδάκης), Γιουρουκάκης (77’ Δημητρίου), Κολομπάκης, Κουντουράκης (58’ Πλατινάκης).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κοτσαρής, Στρατήγης, Αρναούτογλου, Αθανασόπουλος, Ξηρός, Σταϊκος (71’ Τζανουλίνος), Παπανικολάου (Αγγελόπουλος), Τουρούκης (59’ Χρυσικός), Λάμπρου (46’ Ρούμπος), Αγγελόπουλος (64’ Σίμος), Ζαφειράκης.
Στον πάγκο:
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ευθυμάκης, Σκευοφύλαξ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κακούρης, Μπαλατσούρας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ |
1. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 33 15 2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 30 14 3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 29 15 4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 23 15 5. Ο.Φ.Η. 23 14 6. A.E.K. 22 15 7. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 14 15 8. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 8 15
9. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 7 14 |