Πλατανιάς Κ20: Ήττα με 4-0 από Βέροια

Ακόμα μία ήττα για την Κ20 του Πλατανιά, αυτή τη φορά, από την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας με σκορ 4-0, στο γήπεδο του Μάλεμε.

Η ομάδα Κ20 του Πλατανιά δεν κατάφερε να αντισταθεί και ηττήθηκε με 4-0 από την Βέροια, που πατούσε αρκετά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα της Βέροιας στο 32΄ άνοιξε το σκορ με τον Μάνο για το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή των φιλοξενούμενων έφερε ακόμα τρία γκολ. Στο 65΄ο Παρσόπουλος από τα έντεκα βήματα έκανε το 0-2, ενώ, στο 70΄ ο Σκαθαρούδης σκόραρε για τρίτη φορά για τους φιλοξενούμενους. Το τελικό 0-4 διαμόρφοσε ο Παπαγεωργίου στο 86΄.

Πλατανιάς (Γιώργος Προμπονάς): Κοκκαλάς, Μιχαήλ (77’ Ι. Μαραγκουδάκης), Μπουρμπάκης, Κ. Μαραγκουδάκης, Τσικουδάκης, Ροκάκης (61’ Ντούπης), Λίκα (61’ Πάτα), Φραγκιουδάκης, Κονονένκο, Τσοντάκης, Γιακουμάκης.

Βέροια (Στέφανος Γαϊτάνος): Βόλτσης, Τακίδης, Αλιατίδης (79’ Ν. Σίμος), Κιοσκερίδης, Ε. Σίμος, Μουρατίδης, Σκαθαρούδης, Παρσόπουλος, Μάνος, Στασινόπουλος (75’ Παπαγεωργίου), Ντόγος (68’ Τσόλκας).