Πλατανιάς: Τα εισιτήρια για τον Παναιτωλικό

Στη διάθεση των φίλων του Πλατανιά θα βρίσκονται από αύριο (16/02) τα εισιτήρια για το ματς της Κυριακής στα Περιβόλια κόντρα στον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι ξεκινά από την Tρίτη 16/2/2016, η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή 21/2/2016, στις 17:15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 2015 – 2016.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, στον Πλατανιά και από το Official Store, στα Χανιά τις εξής μέρες και ώρες:

Πλατανιάς: Τρίτη έως και Παρασκευή: 10:00 – 13:00

Χανιά: Τρίτη έως και Σάββατο: 10:00 – 13:00

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
Θύρα 1& 2: 15€
Θύρα 3: 10€
Θύρα 4: 5€

Υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο καθώς και ότι: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, λαμβάνοντας υπ” όψιν την δυσκολία των φίλων της ομάδας να προμηθευτούν χωρίς ταλαιπωρία τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου παρά τις συνεχείς και έγκαιρες προειδοποιήσεις της, τονίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet (όπως αυτά ανακοινώνονται στο επίσημο site λίγες μέρες πριν από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση), θα αποφύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση, κυρίως δε σε αγώνες όπως ο συγκεκριμένος όπου το ενδιαφέρον είναι αυξημένο.»