Πλατανιάς: 20 και 10 ευρώ τα εισιτήρια για Ξάνθη

Στην διάθεση του κόσμου θα είναι την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου τα εισιτήρια για τον αγώνα του Πλατανιά με τη Skoda Ξάνθη, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στις 18.15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League.

Στο παιχνίδι αυτό θα υπάρχουν εισιτήρια και με 10 ευρώ για την Θύρα 4 ενώ για τις Θύρες 1,2 και 3 η τιμή θα είναι και πάλι στα 20 ευρώ.

Ενώ, όπως, μπορείτε να διαβάσετε στην παρακάτω ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων θα είναι περισσότερα.

Τέλος, ο κόσμος που θα πάει να αγοράσει εισιτήριο και θα πρέπει να γνωρίζει πως,

1ον θα πρέπει να δείχνει ταυτότητα και στην αγορά,

2ον θα μπορεί να αγοράσει μέχρι 2 εισιτήρια με την ίδια ταυτότητα και

3ον πλέον ΟΛΑ τα εισιτήρια θα είναι αριθμημένα και θα αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες θέσεις ανά θύρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Πλατανιά με τη Skoda Ξάνθη, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στις 18.15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου.

Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από έξι πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ, που είναι τα εξής:

• Πλατανιάς: Τσιριτάκη Ιωάννα.

• Χανιά: Βαλάκης Νίκος, πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

• Χανιά: Ντιγριντάκης Μανώλης, Κισάμου 192.

• Χανιά: Βαστάκη Κατερίνα, Αναγνώστου Γογονή 109.

• Χανιά: Βλαμάκης Νίκος, πλατεία Δικαστηρίων.

• Σούδα: Παπαγεωργίου Γιώργος.

ΤΙΜΕΣ

Γενική είσοδος: Θύρες 1, 2 και 3: 20 ευρώ.

Γενική είσοδος: Θύρα 4: 10 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι από “δω και στο εξής όλα τα εισιτήρια θα είναι αριθμημένα και θα αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες θέσεις ανά θύρα. Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων θα κάθονται αποκλειστικά και μόνο στη θύρα, στη σειρά και στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράζει έως και δύο εισιτήρια από τα προαναφερόμενα πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ, προσκομίζοντας την αστυνομική του ταυτότητα. Η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας απαιτείται, ως γνωστόν, και για την είσοδο στο γήπεδο.