ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Εισιτήρια και απο τα νέα γραφεία στα Χανιά (φωτορεπορτάζ)

Εξαιρετικά μεγάλη κίνηση παρουσιάζουν τα γραφεία για την διάθεση εισιτηρίων του Πλατανιά που άνοιξαν στην Κυδωνίας 67, ο φακός του sportfmxania.gr βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στα γραφεία, τα οποία πήραν μορφή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και κίνησαν το ενδιαφέρον του κοινού καθώς αποτέλεσαν πόλο έλξης. Η αλήθεια είναι οτι ο κόσμος πριν καν ανοίξουν αγκάλιασε την προσπάθεια και βλέποντας τα διακριτικά της ομάδας του Πλατανιά έμπαινε και ζητούσε πληροφορίες. Σίγουρα μια κίνηση θετική καθώς εξυπηρετήθηκε μεγάλος αριθμός φιλάθλων που δεν είχαν την πολυτέλεια να μεταβούν στον Πλατανιά καθώς μην ξεχνάμε οτι βρισκόμαστε εν μέσω καλοκαιριού και το νησί μας είναι γεμάτο από κόσμο.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ όπως και η τελευταία επίσημη ανακοίνωση που αφορά τα εισιτήρια της ομάδαςτου Πλατανιά.

”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η πώληση εισιτηρίων για τον αγώνα του Πλατανιά με τη Βέροια, το Σάββατο 17 Αυγούστου, στις 7.15 μ.μ., στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, θα συνεχιστεί από τα Γραφεία Διάθεσης στα Χανιά, την Παρασκευή 16/8 από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 5.30 έως τις 7.30 το απόγευμα καθώς και το Σάββατο 17/8, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Επίσης, η πώληση εισιτηρίων θα συνεχιστεί και από τα Γραφεία της Π.Α.Ε., στον Πλατανιά, σήμερα, Τετάρτη 14/8, από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, την Παρασκευή 16/8, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ και το Σάββατο 17/8, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Σημειώνεται ακόμη ότι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες τους αποκλειστικά και μόνο από τα Γραφεία της Π.Α.Ε., στον Πλατανιά, σήμερα, Τετάρτη 14/8, από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, την Παρασκευή 16/8, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ και το Σάββατο 17/8, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Τέλος, οι κάτοχοι καρτών διαρκείας VIP μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες στάθμευσης των οχημάτων τους αποκλειστικά και μόνο από τα Γραφεία της Π.Α.Ε., στον Πλατανιά, σήμερα, Τετάρτη 14/8, από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, την Παρασκευή 16/8, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ και το Σάββατο 17/8, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.”

Κώστας Νίτσε