Ποιον θα εμπιστευτεί τώρα που χάνει Ποτουρίδη…

Το πρόβλημα με τις κάρτες συνεχίζεται στον Πλατανιά μιας και μετά τον Τετέ που έχασε 2 παιχνίδια, τον Κανακούδη που έχασε ήδη ένα και τώρα θα απουσιάσει και σε δεύτερο, λόγω καρτών, έρχεται να προστεθεί στην ίδια λίστα και ο Ποτουρίδης.

Ο αμυντικός του Πλατανιά, Γιάννης Ποτουρίδης, με την κάρτα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και χάνει τους επόμενους δύο αγώνες, με ΑΕΚ και Πανιώνιο. Δύο παιχνίδια που είναι πολύ κρίσιμα για την παραμονή του Πλατανιά στην κατηγορία και η απουσία του έμπειρου αμυντικού πλέον κρίνεται σπουδαία!

Ο Ποτουρίδης είναι ο τρίτος σε σειρά παίκτης των «ερυθρόλευκων» Χανίων που θα απουσιάσει σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, με τον Τετέ να είναι ο πρώτος που όμως πλέον είναι στην διάθεση του προπονητή του, αφού, απουσίασε στα παιχνίδια με Άρη και ΟΦΗ, ο Κανακούδης ο δεύτερος που έχασε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και θα απουσιάσει και σε αυτό με την ΑΕΚ, μιας και όπως έχουμε ήδη αναφέρει ο λ Αναστασιάδης έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι οποιοσδήποτε συμπληρώσει κάρτες θα εκτίσει την ποινή ή τις ποινές στο αμέσως επόμενο ή στα επόμενα ματς.

Πλέον, απομένει να δούμε ποιον θα εμπιστευτεί ο κ. Αναστασιάδης να πάρει την θέση του Ποτουρίδη σε μία χρονική περίοδο που φαίνεται η άμυνα να… στρώνει πάλι, αφού, όπως έχουμε δει μέχρι τώρα με τον Τζανή κάτι γίνεται και μένει εκτός αποστολής, ενώ, χάνει και κάποιες προπονήσεις, ενώ, ο Στόλερ σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε με τον Αστέρα Τρίπολης δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.