Πολύτιμος βαθμός στη Ζάκυνθο!

Το βαθμό της ισοπαλίας «έκλεψε» στην Ζάκυνθο από την ομώνυμη ομάδα ο Κισσαμικός. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα(0-0) σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά ματς.

Οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα αλλά οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων έπαιξαν σημαντικό ρόλο και με τις επεμβάσεις τους κράτησαν το απόλυτο μηδέν.

Επόμενη αναμέτρηση για την νεοφώτιστη χανιώτικη ομάδα το τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Αθλητικό Όμιλο Χανίων.

Συνθέσεις:

Ζάκυνθος: Πολίτης, Κυριακίδης, Βοσνακίδης, Αποστόλου, Κουρέλας, Ναζίμ, Ορφανίδης, Αναστασιάδης, Κωστούλας, Ζαϊρί, Κρολ

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Σεληνιωτάκης, Τσερκέζος, Πότσι, Γιαννίτσης, Σακελλαρίου, Ταραλίδης, Μάντζης, Βαττής, Ευθυμιάδης, Λώττας (33΄ λ. τρ. Μανιάς)

Οι φάσεις…

18΄: Ο Κισσαμικός πιέζει με αποτέλεσμα να γίνονται λάθη από τη μεριά της Ζακύνθου.

20΄: Δυνατό ελεύθερο σουτ του Πολίτη, η μπάλα έφτασε στην αντίπαλη περιοχή, λάθος των αμυντικών, ο Κρολ έγινε αποδέκτης της μπάλας, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, αλλά έχασε τον βηματισμό του.

22΄: Σουτ του Ναζίμ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Λαζαρίδη.

37΄: Μεγάλη ευκαιρία για την Ζάκυνθο. Ο Κρολ «στρώνει» ωραία στο Ζαϊρί, ο οποίος σουτάρει από πολύ καλή θέση, αλλά η μπάλα περνάει πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Κισσαμικού.

39΄: Χαμένη ευκαιρία για τον ΑΠΣ. Ο Ορφανίδης έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο Κωστούλας βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής δίνει με κεφαλιά την μπάλα σε συμπαίκτη του, αντί να την στείλει στα δίχτυα.

42΄: Ωραία κάθετη μπαλιά του Ζαϊρί στον Κωστούλα, τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού διώχνει τη μπάλα με τα πόδια.

43΄: Τεράστια διπλή ευκαιρία για τον Κισσαμικό. Ο Πολίτης «σώζει» τη Ζάκυνθο. Ο Βαττής μπήκε στην περιοχή της Ζακύνθου, έβγαλε παράλληλη σέντρα, ο Μάνζτης βρέθηκε τετ α τετ με τον Πολίτη, σούταρε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΑΠΣ. Στην επαναφορά νέο σουτ του Ευθυμιάδη, ξανά, απέκρουσε ο Πολίτης με τα πόδια.

46΄: Τεράστια ευκαιρία για την Ζάκυνθο. Ο Κωστούλας βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Λαζαρίδη, νικήθηκε όμως από τον τελευταίο.

66΄: Ευκαιρία για τον Κισσαμικό. Εκτέλεση κόρνερ του Μανιά κεφαλιά του Γιαννίτση απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Πολίτης. Ψάχνει το γκολ ο Κισσαμικός από στημένες φάσεις.

75΄: Σουτ του Ναζίμ, η μπάλα κατέληξε σε πόδια αμυντικών  και βγαίνει κόρνερ. Πιέζει η Ζάκυνθος.

83΄: Η Ζάκυνθος δεν μπορεί να μπει με αξιώσεις στην περιοχή του Λαζαρίδη. Παραμένει το ίδιο σκορ.

Photo: ΙοnianSports