“Πρέπει να μείνει ο Σεροπιάν”

Παρέμβαση υπέρ του Μουράτ Σεροπιάν έκανε με επιστολή του ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά κ. Γιάννης Ντερμανάκης “Πέρα από τα θερμά συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητές καθώς και στην ολιγομελή διοίκηση της ομάδας η οποία αξιοποίησε και τα χρήματα της περυσινής ανόδου, κάνω έκκληση στην τελευταία  ως μέλος της οικογένειας του ΑΟΧ να ξεκινήσει επιτέλους συζήτηση ανανέωσης με τον Μουράτ Σεροπιάν.Μου κάνει δε μεγάλη  εντύπωση ότι συζητιώνται όλα τα υπόλοιπα πέραν του να κρατήσουμε τον προπονητή. Για όποιον τον ξέρει καλά χθες ουδέποτε χρησιμοποίησε τη λέξη παραίτηση, παραμένει ως την Παρασκευή στα Χανιά και αυτό λέει πολλά. Το συμβόλαιο του, που εμείς το καλοκαίρι συντάξαμε, έχει λήξει τυπικά από τις 31/5 και το χθεσινό ξέσπασμα του είναι φυσική απόροια του γεγονότος ότι δεν του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης, δεν έχει δει να του αναγνωρίζουν οι διοικούντες ή τελοσπάντων κάποιοι από αυτούς -για να μην είμαι άδικος- την προσφορά του. Δοκούντος του ότι είναι πολύ πιθανό η ομάδα να μη λάβει αδειοδότηση για την επόμενη χρονιά,λόγω της καθυστέρησης ολοκλήρωσης του σχετικού φακέλλου, συνεπώς να υπάρχει η ανάγκη να αγωνιστεί με πολλά νέα παιδιά.Ας σκεφτούν όλοι το καλό της ομάδας και ας του γίνει πρόταση ανανέωσης έστω και τώρα.

Η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ δύσκολη και ο Σεροπιαν είναι ( και πάλι) ο κατάλληλος.Είναι κατάλληλος στο να φτιάξει και πάλι μια αξιοπρεπέστατη ομάδα χωρίς μεγάλο μπάτζετ.Είναι κατάλληλος στο να διαχειριστεί και άλλα ζητήματα έντός του καθαρά προπονητικού. Άλλως ας πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων, ο,τι θετικό έγινε τα τελευταία χρόνια στην ομάδα με συμβολή όλων.

Επαναλαμβάνω δε, ότι δεν επιθυμώ αυτή τη στιγμή την εμπλοκή μου σε διοικητικά ζητήματα και αλληλοσπαραγμούς.

Κρατήστε τον Μουράτ στην ομάδα, δεν  έχει κλείσει οριστικά πουθενά και είναι εφικτό (ακόμη)  να παραμείνει στα Χανιά με τους κατάλληλους χειρισμούς όχι τόσο σε οικονομικό όσο σε ανθρώπινο επίπεδο, όπως έγινε και πέρυσι.”