Προληπτικά εκτός ο Μαραγκουδάκης

Συνεχίζεται πυρετωδώς η προετοιμασία του Αθλητικού Ομίλου Χανιά ενόψει της πρεμιέρας με τον Ηρακλή Ψαχνών που θα γίνει την Τετάρτη στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων. Όπως και στην πρεμιέρα της κανονικής διάρκειας έτσι και τώρα οι δυο ομάδες θα συναντηθούν με αφετηρία όμως τα Χανιά..

Αγωνιστικά ο Μάρκος Μαραγκουδάκης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση για προληπτικούς λόγους καθώς ένα χτύπημα στο χέρι όπως φαίνεται δεν είναι ικανό να τον κρατήσει μακριά από την δράση, ειδικά στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

Στην διάθεση του κοινού από το Σάββατο βρίσκονται και τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών, η διάθεση τους γίνεται τόσο από τα γραφεία της ομάδας όσο και μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της ομάδας aoxania.gr γεγονός που σηματοδοτεί μια νέα εποχή στο στρατόπεδο των μπλε.

Η επίσημη ενημέρωση για την προπόνηση του Σαββάτου

Υπό το βλέμμα του Μουράτ Σεροπιάν και των συνργατών του ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Σαββάτου για τον Αθλητικό Όμιλο Χανιά, το παρών στην προπόνηση, χωρίς όμως να πάρει μέρος (προληπτικά), έδωσε ο Μάρκος Μαραγκουδάκης λόγω ενός μικροτραυματισμού στο χέρι.