Προπονήθηκε στο Μάλεμε η “γαλανόλευκη”

Παρουσία περίπου 40  φίλων της εθνικής ομάδος, στην πλειοψηφίας τους παιδιά καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία λόγω του εορτασμού της 17ης Νοέμβρη,  πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της γαλανόλευκης το πρωί της Δευτέρας στο Μάλεμε και όχι στα Περιβόλια καθώς κρίθηκε σκόπιμο λόγω και της επισποράς να μην επιβαρυνθεί παραπάνω ο αγωνιστικός χώρος.

Οι πρώτες σκέψεις όπως φάνηκαν στην τακτική που έκανε ο Κώστας Τσάνας για το αυριανό φιλικό με τη Σερβία έδειξαν το ίσιο σχήμα το οποίο χρησιμοποίησε στον προηγούμενο αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Κατά την διάρκεια πάντως τον δοκιμών άλλαξε κάποια στιγμή  έκανε μία αλλαγή, καθώς στη θέση του δεξιού εξτρέμ έβαλε τον Μαυρία αντί του Καρέλη.

Η πιθανή ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ελπίδων και υπηρεσιακός των ανδρών είναι ο  Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, με  Τοροσίδη, Μανωλά, Μόρα και Καράμπελα στην τετράδα της άμυνα.
Αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μανιάτης, με εσωτερικούς μέσους τους Κονέ και Σάμαρη ενώ την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Χριστοδουλόπουλος, Καρέλλης και Γκέκας.

Η στήριξη της εθνικής μας θα είναι σίγουρα ένθερμη και με πολύ φασαρία καθώς τις δυνάμεις τους πέρα από τους οργανωμένους της εθνικής θα ενώσουν και οι blue-boys με τους ultras.

Επίσης στο γήπεδο βρέθηκε και ο Γιάννης Ζαραδούκας ο οποίος είχε και μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Γιώργο Καραγκούνη ενώ είδε και γνώριμα πρόσωπα καθώς μην ξεχνάμε στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής μας.