“Προσβάλλει την Κρήτη ο κ. Λαγομιτζής”

Έντονη ήταν η αντίδραση σε Ηρακλειώτικη ιστοσελίδα (gentikoule.gr) για μια ανάρτηση του προέδρου του ΑΟΧ κ. Νίκου Λαγομιτζή στο facebook που αναρτήθηκε μετά τον αγώνα του Σαββάτου του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό

“Παρά το γεγονός ότι είναι πρόεδρος στον λαοφιλέστερο σύλλογο των Χανίων, ο πρόεδρος του ΑΟΧ Νίκος Λαγομιτζής με ένα ντροπιαστικό σχόλιο στο facebook προσβάλει τον ΟΦΗ και ολόκληρο την Κρήτη ξεχνώντας την θέση στην οποία βρίσκεται (πρόεδρος Κρητικής ΠΑΕ)!

Ο Νίκος Λαγομιτζής που είναι προφανώς και οπαδός του Ολυμπιακού δεν σκέφτηκε και ξέχασε την ιδιότητα που έχει – πρόεδρος του ιστορικού ΑΟ Χανιά – με αποτέλεσμα να… εκφράσει την στενοχώρια του για το γεγονός ότι η ομάδα του Πειραιά δεν πέτυχε και 5ο γκολ!

Το γεγονός ότι αντίπαλος του Ολυμπιακού ήταν μια ΚΡΗΤΙΚΗ ομάδα, προφανώς δεν λέει κάτι στον πρόεδρο του ΑΟ Χανίων που βέβαια παλιότερα έχει στηρίξει και επίσημα τον αγώνα του ΟΦΗ με ανακοινώσεις και δηλώσεις των οπαδών του.

Τώρα, τι ήθελε να δείξει ο κύριος Λαγομιτζής, είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος!

Με προσβλητικές για τον μεγαλύτερο σύλλογο του νησιού και τον σύλλογο που έχει συνδέσει το όνομα του με την Κρήτη προσβάλλοντας έναν ολόκληρο λαό που δεν έχει σχέση μόνο με το Ηράκλειο αφού ως γνωστόν ο ΟΦΗ έχει φιλάθλους σε ολόκληρη την Κρήτη μηδέ εξαιρουμένων των Χανίων. Θα ήταν χρήσιμο λοιπόν όταν ο κάθε κύριος αποφασίζει να βάλει στο στόμα του έναν σύλλογο με την ιστορία του και τον λαό του ΟΦΗ, να προσέχει τι λέει.

Προφανώς τα δύο μεμονωμένα περιστατικά – θυμηθείτε και το εμετικό δημοσίευμα μετά το ματς με τον Πλατανιά – είναι «σκοτεινές εξαιρέσεις» τις οποίες πρέπει να απομονώσει μια και καλή το Χανιώτικο ποδόσφαιρο.”