Προσοχή ζήτησε από τους παίκτες του ο Σπύρος Μπαξεβάνος

Την προσοχή και την αυτοσυγκέντρωση κυρίως στα αμυντικά τους καθήκοντα ζήτησε από τους παίκτες του, ο προπονητής του Κισσαμικού, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό στο γήπεδο Ζωγράφου.

Αναλυτικά, ο Σπύρος Μπαξεβάνος είπε:

«Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία, κάτι που σημαίνει ότι κάτι καλό κάνει. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε, αλλά θέλει προσπάθεια και να κοπιάσουμε, για να πάμε να πάρουμε κι από αυτό το παιχνίδι ό,τι καλύτερο μπορούμε. Υπάρχει αισιοδοξία και θέληση στην ομάδα και νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, απλώς θα πρέπει να το βγάζουμε αυτό και μέσα στο γήπεδο, για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με τη διακοπή για το κύπελλο είχαμε το χρόνο να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα, αλλά ούτως ή άλλως η ομάδα προερχόταν από νίκη στην έδρα της. Το ανησυχητικό για εμάς είναι ότι και στα τέσσερα ματς έχουμε δεχθεί ένα γκολ και αυτό είναι ένα κομμάτι που έπρεπε και πρέπει να δώσουμε σημασία αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό για τη συνέχεια».