Πρώτη ήττα για Σ.Φ.Χ.Π (VIDEO)

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο ΔΑΙΣ με αντίπαλους τους πρωτοπόρους του Α’ Ομίλου της Α2 Ανδρών, Οδυσσέα Αμαρουσίου και Χανιά στο οποίο επικράτησε ο Οδυσσέας με 3-2 σετ.

Ο Οδυσσέας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα με πάθος και συγκέντρωση ενώ τα Χανιά έκαναν αρκετά λάθη κι έδειχναν κουρασμένα και παρά την υπερπροσπάθεια που έκανα να πάρουν τον αγώνα δε τα κατάφεραν.

Ο Οδυσσέας μπήκε από την αρχή πιο συγκεντρωμένα και πήρε την πρωτοπορία με 7-4 με το Γεωργά, ο Φίνος μείωσε για τα Χανιά αλλά ο πολύ καλός Δεληπρίμης έφερε τον Οδυσσέα μπροστά 11-6. Ο Γεωργάς και ο Δεληπρίμης έφεραν το σετ στον Οδυσσέα τελικά με 25-21 καθώς τα Χανιά δεν είχαν τις λύσεις που ήθελαν στην άμυνα κι έκαναν λάθη.

Στο δεύτερο σετ τα Χανιά μπήκαν καλύτερα, έβγαλαν επιθέσεις με Ωρολογά και Φίνο αλλά και Γκιρτζίκη, αυτό είχε αποτέλεσμα να περάσουν μπροστά 4-6, 10-13 αλλά ο Οδυσσέας δε το έβαλε κάτω, με Πεπονή, Γεωργά και Δεληπρίμη γύρισε το σετ τα Χανιά βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ. Με Ωρολογά τα Χανιά ισοφάρισαν και πάλι στο 23-23 αλλά ο Οδυσσέας μπόρεσε να πάρει το σετ με τον Κόντο στο σερβίς 25-23.

Oι φωνές του Πλίκα πριν το τρίτο σετ φαίνεται έπιασαν τόπο. Τα Χανιά μείωσαν τα λάθη τους και πήγαν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή ισοφαρίζοντας σε 2-2 (18-25, 22-25) τα σετ με πολύ καλές προσπάθειες, έβγαλαν καλύτερες υποδοχές κι έγιναν πιο αποτελεσματικά και πήγαν τον αγώνα στο τάι μπρέικ. Εκεί όμως τα Χανιά έκαναν λάθη κι ενώ βρίσκονταν μπροστά 13-11 ο Οδυσσέας ισοφάρισε 13-13 γύρισε το σετ και κατέκτησε τον αγώνα 15-13.

Τα σετ: 25-21, 25-23, 18-25, 22-25, 15-13

Από τον Οδυσσέα ξεχώρισε ο Γεωργάς για ακόμα μια αγωνιστική ενώ δεν υστέρισε ούτε ο Δεληπρίμης. Από τα Χανιά οι Φίνος, Μποτζολάκης και Ωρολογάς.

Οδυσσέας (Φάκας): Δανιάς, Σασάτι, Δεληπρίμης, Παπαδόπουλος, Πεπονής, Γεωργάς, Κοτσαμπάσης (λ)/Κόντος, Κωνσταντινίδης, Κουμανταρέας

Χανιά (Τσιακμάκης): Πλίκας, Φίνος, Κόκκινος, Ωρολογάς, Γκιρτζίκης, Τεφτσής (λ), Καλογεράκης/ Μποτζολάκης, Μιχελάκης

* Toν αγώνα παρακολούθησαν ο προπονητής του Κυζίκου, κ. Κουμπλής και αθλητές του Κολεγίου Αθηνών, του Πανερυθραϊκού και του ΑΟ Κηφισιάς.

πηγή: http://greekvolley.com