Πρώτη νίκη για τη Μικτή Παίδων

Πραγματοποιώντας την καλύτερη της εμφάνιση η Μικτή Ομάδα Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην α’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Οι ποδοσφαιριστές του κ. Ιωάννη Μηνά κέρδισαν με 1-0 τη Μικτή Ομάδα Παίδων της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου, στο Δημοτικό Στάδιο Ρεθύμνου.

Η Μικτή Ομάδα της Ε.Π.Σ.Χ. κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού και να κρατήσει μακριά από την περιοχή της την αντίπαλη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, όπου δημιούργησε ευκαιρίες με τους Γιαννακίδη (26’), Καβράκη (32’), Μαρκουλάκη (39’) και Ιμέρι (40’).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Παίδες της Ε.Π.Σ.Χ. πλησίασαν ξανά κοντά στο γκολ με τους Αμαραντίδη (43’) και Ιμέρι (44’ και 45’). Το Ρέθυμνο από την άλλη είχε δυο πολύ καλές στιγμές σε κεφαλιά του Π. Κλειδή στο 46’ και σουτ του Καλλιτσουνάκη στο 50’, όπου Μαρκουλάκης και Μαθιουδάκης, αντίστοιχα, απομάκρυναν σωτήρια.

Στο 66’ το σουτ του Κληρονόμου κατέληξε άουτ, για να σημειωθεί το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 75’. Ο Μαθιουδάκης εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση και από πλάγια θέση, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σωτηριάδης (Μπινιχάκης-Βλάσσης) από το Λασίθι.

Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου: Ν. Κλειδής, Καραγιώργης (59’ Παπαγιαννάκης), Λαγκουβάρδος, Σηφακάκης, Γασπαράκης, Ξεπαπαδάκης, Ψωμάς (51’ Δρίτσας), Π. Κλειδής, Μιχαλιός (41’ Κουγιουμουτζής), Νύκταρης, Καλλιτσουνάκης.

Ε.Π.Σ. Χανίων: Μπατάκης, Μαθιουδάκης, Μαρκουλάκης, Λαμπάκης, Γιακουμάκης, Κωνσταντινίδης, Γιαννακίδης (80’ Ντουσάκης), Βασιλάκης, Α. Αμαραντίδης (61’ Κληρονόμος), Ιμέρι, Καβράκης (71’ Λουβιτάκης).

Πηγή:epshanion.gr