«Πόλεμος» Ολυμπιακού-Μπενφίκα για Μανωλά

Το Σάββατο υπήρξε μια μάχη ανακοινώσεων ανάμεσα στη Μπενφίκα και τον Ολυμπιακό με τον Κώστα Μανωλά να βρίσκεται στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης.
Αρχικά, οι πρωταθλητές Πορτογαλίας εξέδωσαν ανακοίνωση που περιείχε σκληρούς χαρακτηρισμούς και επιτέθηκαν σε ατζέντηδες και έμμεσα στον Ολυμπιακό σημειώνοντας πως δεν σκοπεύουν να προσφέρουν ούτε ένα ευρώ για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Η ανακοίνωση της Μπενφίκα: «Ούτε 7,5 εκατομμύρια, ούτε ένα ευρώ Οι εβδομάδες περνούν και ο Τύπος αυξάνει το εύρος των «μεταγραφών» για την Μπενφίκα. Στο μεταξύ, είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η διαμόρφωση του ρόστερ για την σεζόν 2014-15, όπως είναι και ο τρόπος λειτουργίας του συλλόγου, διέρχεται από έναν αυστηρό σχεδιασμό που γίνεται προγραμματισμένα.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ότι κάποιοι μάνατζερ, ή σύλλογοι, καθοδηγούμενοι από ειδήσεις που αξιολογούν τους ποδοσφαιριστές τους, φιλτράρουν ειδήσεις που στερούνται οποιασδήποτε βάσης. Αντικειμενικά: Η Μπενφίκα δεν έκανε καμία απολύτως πρόταση για τον Ελληνα Κώστα Μανωλά ούτε με 7,5 εκατομμύρια, ούτε με ένα ευρώ. Δεν έκανε, ούτε σχεδιάζει να κάνει. Υπάρχουν όρια για την φημολογία και αυτή την φορά ξεπεράστηκαν κατά πολύ».