Πόρτες ερμητικά κλειστές τις πρώτες ημέρες

Την Δευτέρα στις 19:00 ορίστηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδα του Πλατανιά στο Μάλεμε. Η προπόνηση θα είναι κλειστή τόσο για το φίλαθλο κοινό όσο και για τους δημοσιογράφους. Μετά τις διακοπές τους οι παίκτες ξεκινούν την νέα χρονιά με τον Γιάννη Χριστόπουλο να φτάνει στα Χανιά την Κυριακή φέρνοντας μαζί του μέχρι την Τρίτη αναμένεται να γίνει και γνωστό δυο ποδοσφαιριστές. Υπομονή σε πρώτη φάση μέχρι την Τετάρτη όπου και θα γίνει η παρουσίαση του προπονητή και σε δεύτερη φάση το Σάββατο όπου και θα μπορέσουν τα ΜΜΕ να πάρουν δηλώσεις και από τους παίκτες μέχρι τότε πόρτες ερμητικά…κλειστές.

η επίσημη ενημέρωση

Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου, στις 19.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά Χανίων για την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015.
Η συγκεκριμένη προπόνηση, όπως και οι υπόλοιπες που θα διεξάγονται καθημερινά, θα είναι «κλειστές» για τους φίλους της ομάδας και για τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την προπόνηση του Σαββάτου 5 Ιουλίου, στο Μάλεμε, ημέρα κατά την οποία θα γίνει και ο αγιασμός της ομάδας. (Η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών).

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σημειώνεται, ακόμη, ότι η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Πλατανιά Χανίων, Γιάννη Χριστόπουλου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου, στις 13.00, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που θα παραχωρήσει η Διοίκηση της Χανιώτικης ομάδας, στα γραφεία της Π.Α.Ε., στον Πλατανιά.