Ρισκάρω με Ίντερ Τούρκου, περιμένω Μόντρεαλ!

Σκανδιναβία, Αμερική Κονφεντερέσιον και ένα ματς από την Σεκούντα ντιβιζιόν και πιο συγκεκριμένα ο τελικός ανόδου είναι το σημερινό στοιχηματικό μενού. Στην Φιλανδία τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα καθώς οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες και όχι άδικα ενώ η επιλογή μας από αυτή την κατηγορία δεν συνάδει με τα στατιστικά.

Η Ίντερ Τούρκου φιλοξενείται από την Γιάρο που στα πρώτα ματς παρουσιάζεται αρκετά δυνατή στην έδρα της, έστω και έτσι όμως, το μεγάλο όνομα εξακολουθεί να είναι η Ίντερ Τούρκου που δεν έχει ξεκινήσει καλά. Μια νίκη μόλις σε έξι εκτός έδρας ματς σίγουρα δεν θα αποτελούσε επιλογή μας αν δεν ήταν η συγκεκριμένη ομάδα και η συγκεκριμένη απόδοση. Οι γηπεδούχοι μόλις μια φορά έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους και σήμερα δεν βλέπω πως δεν θα δεχτούν γκολ. Θα ρισκάρω με το διπλό το οποίο εμφανίζεται αρκετά ψηλά και σε αποδόσεις πάνω από 3,00.

Πιο συνετή επιλογή φαντάζει το Over στην αναμέτρηση της Έλφσμποργκ που είναι αήττητη στην έδρα της και αντιμετωπίζει μια ομάδα, την Γκέφλε, που ακόμα αναζητάει το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι έχουν πολύ καλή αμυντική γραμμή όμως έστω και έτσι μπορούν από μόνοι τους να ξεπεράσουν το φράγμα των 2,5 γκολ.

Τρίτη και τελευταία επιλογή από το πρωτάθλημα της MLS αν και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα ξημερώματα, ας ελπίσουμε να έχουν περάσει οι πρώτες επιλογές μας και χαλάλι μετά το ξενύχτι. Το Μόντρεαλ αντιμετωπίζει ο το Χιούστον και η έδρα «φρούριο» που έχει με 5-1-0 σε συνδυασμό με τις αποδόσεις που κυκλοφορούν κοντά στο 2,00 κόντρα σε μια ομάδα που δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς πιστεύω ότι αξίζει και με το παραπάνω.

Συνοπτικά

ΓΙΑΡΟ-ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ               2

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ-ΓΚΕΦΛΕ               OVER

ΜΟΝΤΡΕΑΛ-ΧΙΟΥΣΤΟΝ               1