“Ρολά”εσείς; Aποχή εμείς … | XANIA SPORT FM

Ρελάνς στην απόφαση της ΕΠΑΕ για “λουκέτο” στα πρωταθλήματα της F.L και F.L 2 από τις 13 Φεβρουαρίου,έκανε ο ΠΣΑΠ.Με ανακοίνωση του,λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΕΠΑΕ εξέδωσε δικιά του σύμφωνα με την οποία καλεί τα μέλη του ποδοσφαιριστές των δύο κατηγοριών σε αποχή διαρκείας από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις από την 1η Φεβρουαρίου.  Το πρόβλημα πλέον λαμβάνει διαστάσεις και μόνον αν ο ΟΠΑΠ αποφασίσει να “ανοίξει την κάνουλα” για τα καλά, τότε ίσως να έχουμε οριστική λύση.Διαφορετικά…

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Εδώ και ένα μήνα παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου στο ποδόσφαιρο μας, σε ό,τι αφορά την ασφάλιση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και βλέπουμε στην πράξη ότι δυστυχώς, η κοροϊδία συνεχίζεται. Μέχρι εδώ όμως. Η υπομονή των ποδοσφαιριστών τελείωσε. Θα παίξουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο σε Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία και μετά, τέλος.

Εάν δεν αντιμετωπισθεί ΑΜΕΣΑ και ΟΡΙΣΤΙΚΑ το πρόβλημα με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, ώστε να είναι καλυμμένοι και οι ίδιοι αλλά και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, συνεχώς και όχι μόνο για τις ημέρες των αγώνων, οι ποδοσφαιριστές ΟΛΩΝ των ομάδων Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας δε θα παίξουν στις επόμενες αναμετρήσεις των ομάδων τους και αυτή η αποχή θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου. Θα περιμένουμε μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Εφόσον δεν έχουμε τη λύση στο πρόβλημα της ασφάλισης, εμάς ξεχάστε μας. Δεν παίζουμε, όσο δεν έχουμε ασφάλιση κι είναι κλειστές οι πόρτες της στοιχειώδους ιατρικής μέριμνας και φροντίδας για εμάς και τους ανθρώπους που περιμένουν από εμάς, έστω τα απολύτως αυτονόητα».