“Σήκω πάνω ρε μ…α!”

Μπάχαλο σήμερα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού με τους παίκτες και τον Φάμπρι να τα… «λένε», «επιστημονική φαντασία»… χαρακτηρίζουν τα δημοσιεύματα στο ΠΑΟ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο προπονητής του «τριφυλλιού» έκανε παρατηρήσεις, σε έντονο ύφος. στον Αντρέ Πίντο κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού. Ο Χοκίν Εσπάρθα έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του, λέγοντας στον Φάμπρι: «Μην του μιλάς έτσι. Δεν φταίει αυτός. Δικό μου ήταν το λάθος».

Αντί να ηρεμήσουν όμως τα πνεύματα, ο Φάμπρι «φούντωσε» και άρχισε να βρίζει τους δύο παίκτες! «Αυτός ο τύπος δεν είναι επαγγελματίας, δεν το χω ξαναδεί» μονολογούσε ο Νίκι Κάιπερ, ενώ με την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Φάμπρι μάζεψε τους ποδοσφαιριστές, και με τα χέρια του σαν να παρακαλεί, τους είπε: «Σας ζητώ συγνώμη. Φωνάζω για το καλό της ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα σας, δεν θέλω να δίνετε σημασία σ αυτά που σας λέω, όταν σας φωνάζω, αλλά να κρατάτε την ουσία της παρατήρησης»!

Μετά τα λόγια του Ισπανού, ο Χαμπίμπ Σο του «επιτέθηκε» και τον προειδοποίησε. «Ήταν η τελευταία φορά που το κάνεις αυτό. Αν συνεχίσεις έτσι, φοβάμαι ότι η ιστορία δεν θα έχει χάπι εντ. Δεν λέει κανείς μας να μην δίνεις οδηγίες ή να μην κάνεις παρατηρήσεις. Να μας φωνάζεις όταν πρέπει. Αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει κάθε όριο. Φωνάζεις σε όλους και μιλάς με πολύ άσχημο τρόπο.

Τι σου έκανε την Κυριακή ο Βιτόλο και του φώναζες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα; Την προηγούμενη φορά ο Ζέκα σου είχε εξηγήσει ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί όλοι μας είμαστε από την ένταση του αγώνα και εσύ το συνεχίζεις. Τι σου έκανε σήμερα ο Πίντο; Κανείς μας δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοια συμπεριφορά ξανά» κατέληξε ο Σενεγαλέζος.

Διάψευση του Παναθηναϊκού

Για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» κάνει λόγο ο Παναθηναϊκός σε ανακοίνωση που εξέδωσε, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις πληροφορίες για το επεισόδιο ανάμεσα στον Φάμπρι και τον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ κάνει λόγο για «κέντρα που χαλκεύουν ειδήσεις» και «ανύπαρκτα επεισόδια».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

«Μετά και τα νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που περιγράφουν ανύπαρκτα επεισόδια στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, είναι πλέον σαφές ότι υπάρχουν κέντρα που χαλκεύουν ειδήσεις προκειμένου να πλήξουν τον Παναθηναϊκό.

Τα όσα περίεργα περιγράφονται σε – ως επί το πλείστον ανυπόγραφα κείμενα – στο Διαδίκτυο αποτελούν προϊόντα αρρωστημένης φαντασίας, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα και διαψεύδονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο».