Σαντριάς: “Mας αδικεί η βαθμολογική θέση”

Ο νεαρός επιθετικός του ΑΟ Χανιά, Βασίλης Ζαντρίας μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League 2, για το ματς με την Κόρινθο και τον προσωπικό του στόχο

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΑΟ Χανίων στο πρωτάθλημα της Football League 2 το παιχνίδι με την Προοδευτική, αλλά και αυτό που ακολουθεί με την Κόρινθο μίλησε στο Sport24.gr ο Βασίλης Σαντριάς.

Ο 20χρονος επιθετικός της ομάδας των Χανίων χαρακτήρισε το ματς που ακολουθεί πολύ δύσκολο, ενώ σε ότι αφορά την βαθμολογία τόνισε πως αδικεί την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Σαντριάς στο Sport24.gr:

Για το προηγούμενο ματς με την Προοδευτική:Το αποτέλεσμα δεν ήταν ανάλογο με την απόδοση που είχε η ομάδα. Συγκεκριμένα χάθηκαν ευκαιρίες απ όλους μας με κυριότερο εμένα που αν είχαν γίνει γκολ η Προοδευτική δεν θα είχε “μείνει” μες στο παιχνίδι“.

Για αυτό που ακολουθεί με την Κόρινθο:Δύσκολο παιχνίδι αλλά έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και στην δουλειά που έγινε όλη την βδομάδα για αυτό το παιχνίδι“.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα:Όχι ανάλογη με τις δυνατότητες μας, μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα πράγματα, η βαθμολογική μας θέση πιστεύω μας αδικεί“.

Για τον προσωπικό του στόχο:Προσωπικές μου φιλοδοξίες συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας“.

Για την διοίκηση και την στήριξη του κόσμου:Επειδή ο Α.Ο Χανιά έχει πολύ βαριά φανέλα υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση από τον κόσμο της ομάδας, πολύ μεγάλη όμως είναι και η στήριξη απ’ την πλευρά τους, σε αυτές τις δικαιολογημένες, μεγάλες απαιτήσεις των φιλάθλων μας που είναι πάντα δίπλα μας, τόσο εμείς, όσο και η διοίκηση θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τους κάνουμε περήφανους“.

Πηγή: Sport24.gr