Σδράκας: «Ελπίζω στην πρώτη εντός έδρας νίκη» (video)

Διαβάστε ή δείτε τις δηλώσεις των παικτών και του προπονητή του Κύδωνα Χανίων για το ματς με τον Σπόρτιγκ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ (Καλαθοσφαιριστής Κύδωνα Χανίων): 

Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση στη Νάξο. Δεν κερδίσαμε, αλλά αφήσαμε θετικές εντυπώσεις. Κάναμε πάλι λάθη, αλλά ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Θα προσπαθήσουμε με τον Σπόρτινγκ να κερδίσουμε και να χαρίσουμε στον κόσμο μια νίκη. Πρώτα για τον κόσμο και μετά για εμάς.

Για το γεγονός ότι η ομάδα έχει τέσσερις σερί ήττες: Σίγουρα, όταν ασχολείσαι επαγγελματικά με το άθλημα θες να κερδίζεις. Εμείς είμαστε ερασιτέχνες αλλά προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας και οι ήττες γνωρίζουμε ότι είναι στο πρόγραμμα. Πιστεύω σε καλύτερη συνέχεια για την ομάδα μου.

ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΛΑΡΕΤΑΚΗΣ (Καλαθοσφαιριστής Κύδωνα Χανίων): 

Είμαστε πικραμένοι που δεν κερδίσαμε στην Νάξο. Είχαμε πολύ καλύτερη εμφάνιση από το ματς με τον Τρίτωνα. Παίξαμε καλό μπάσκετ για 35 λεπτά και στο τέλος η αστοχία μας στέρησε την νίκη. Η ψυχολογία μας έχει ανέβει λόγω αυτής της καλής εμφάνισης. Θέλουμε νίκη με τον Σπόρτινγκ για εμάς και τον κόσμο. Τον θέλουμε δίπλα μας και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό! Μια νίκη με τον Σπόρτινγκ θα είναι πολύ καλή για εμάς. Για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους. Όταν κάθε Τρίτη ξεκινά η προετοιμασία για το επόμενο ματς, ξεχνάμε το προηγούμενο.

Για το γεγονός ότι ο ίδιος και κάποιοι ακόμα παίκτες παίζουν καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας: Σίγουρα θέλουμε να αποδείξουμε πολλά πράγματα στον κόσμο μας. Έχουμε ψυχολογική φόρτιση, αλλά και οι συγκυρίες ήταν τέτοιες που δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε καλά.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΓΑΚΗΣ (Καλαθοσφαιριστής Κύδωνα Χανίων): 

Στη Νάξο ήμασταν βελτιωμένοι. Χάσαμε στο τέλος τη συγκέντρωσή μας. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα με τον Σπόρτινγκ για να πάρουμε την νίκη. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας. Θέλουμε μια νέα αρχή με τον Σπόρτινγκ.

Για το γεγονός ότι ο ίδιος και κάποιοι ακόμα παίκτες παίζουν καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας: Υπάρχει μια μικρή αλήθεια σε αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι προσπαθούμε είτε εντός έδρας, είτε εκτός έδρας. Κάποιο άγχος λόγω της κατηγορίας πάντως δεν υπάρχει.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΔΡΑΚΑΣ (προπονητής Κύδωνα Χανίων):

Ελπίζω στην νίκη. Την πρώτη εντός. Να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που τον έχουμε δυσαρεστήσει. Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή. Πέρυσι κάναμε πρωταθλητισμό και κάναμε μόνο νίκες, ενώ φέτος ο στόχος είναι η παραμονή. Συνεπώς θα κάνουμε λίγες νίκες φέτος. Πρέπει να μας στηρίξει ο κόσμος και εμείς θα τον στηρίξουμε από τη δική μας μεριά.

Για το γεγονός ότι επανήλθε η αυτοπεποίθηση στις τάξεις της ομάδας μετά το ματς στην Νάξο: Είναι γεγονός αυτό. Είναι δύο εβδομάδες που δουλεύουμε χωρίς τραυματισμούς, με εξαίρεση τον Νίκο Βλαχάκη που είχε κάποια μικροπροβλήματα. Αυτό μας βοηθά πολύ. Θα δώσουμε ψύχη και σώμα για να πάρουμε τη νίκη.

Για το γεγονός ότι παρά τις ήττες ο Κύδωνας παραμένει εντός στόχων: Είναι, όπως φαίνεται, ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Οι πρώτοι 6-7  θα κυνηγήσουν το πρωτάθλημα και οι υπόλοιπες ομάδες την παραμονή. Το πρωτάθλημα δεν έχει κάποια λογική μέχρι στιγμής. Πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς και να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά.