Σδράκας: «Εμείς θα πάμε με το άγχος και το “πρέπει”»

Ο Κύδωνας θα πάει με το άγχος και το «πρέπει» να παίξει κόντρα στον Σπόρτιγκ, αφού ο αντίπαλος παίζει χωρίς άγχος επειδή δεν υπάρχουν ελπίδες σωτηρίας, δήλωσε ο Κώστας Σδράκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το ματς με τον Σπόρτιγκ και πόσο σημαντικη είναι για τη συνέχεια: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα παιδιά του Σπόρτιγκ είναι καταδικασμένα με υποβιβασμό και αυτό τους καθιστά επικίνδυνους. Παίζουν για τα συμβόλαιά τους και για το γόητρό τους. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο και πάμε για τη νίκη. Στο τέλος θα κάνουμε «τάμειο».

Για το αν υπάρχουν διαφορές στον τωρινό Σπόρτιγκ με εκείνον του πρώτου γύρου: «Καμία διαφορά. Απλά παίζουν χωρίς άγχος επειδή δεν υπάρχουν ελπίδες σωτηρίας. Εμείς θα πάμε με το άγχος και το «πρέπει» εκεί. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι».

Για τα χαρακτηριστικά του Σπόρτιγκ: «Ο Σπόρτιγκ έχει ένα από τα καλύτερα play maker στην κατηγορία τον Τσαμπή. Στις θέσεις «2 και 3» έχει καλούς παίκτες. Στους ψηλούς είναι γρήγοροι και μπορούν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα».

Για το αν οι παίκτες έχουν μπει στη διαδικασία σκέψης ότι απαιτείται μια εκτός έδρας νίκη: «Έχουμε καλή ψυχολογία. Δεν θέλουμε να έχουμε πίεση. Πάμε σε κάθε ματς ξεχωριστά για τη νίκη».

Για την εύνοια που συνεχίζει να έχει ο Ηλυσιακός, τουλάχιστον βάσει των όσων είπαν οι άνθρωποι του Ηρόδοτου: «Δε θέλω να μπω σε αυτό το «τρυπάκι» γιατί θα χαλάσει το…μυαλό μου. Εμείς αν κερδίζουμε δεν έχουμε ανάγκη τι θα κάνει ο Ηλυσιακός».