Σεροπιάν: Ένα σουτ που πήγαινε δεν πήγαινε

Διαβάστε όσα είπε ο Μουράτ Σεροπιάν στην Συνέντευξη Τύπου των Περιβολίων

Μουράτ Σεροπιάν

Θα ξεκινήσω δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου για μια φορά ακόμα γιατί νομίζω στο σημερινό παιχνίδι δεν δικαιόντουσαν με τίποτα  την ήττα. Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια μέχρι τώρα και στο σημερινό παιχνίδι και πραγματικά αυτά τα παιδιά αξίζουν το χειροκρότημα και συγχαρητήρια. Εμείς πρέπει να έχουμε ψηλά το κεφάλι, έχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας, μαθηματικά τίποτε δεν έχει κριθεί,  ακόμα και για την 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ οπότε συνεχίζουμε την δουλειά, κοιτάμε ψηλά, θα προσπαθήσουμε να εμψυχώσουμε αυτά τα παιδιά για να έχουμε καλύτερη συνέχεια.

Έχουμε διάφορα θέματα που έχουμε να λύσουμε αλλά δνε είναι σωστό σε μια δύσκολη στιγμή να επικεντρωνόμαστε σε αυτά και καλό είναι να μένουμε στο αγωνιστικό, να προσπαθούμε για το καλύτερο και κοντά είναι το τέλος, νομίζω θα μπουν όλα στην θέση τους. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά, συγχαρητήρια στην νίκη Βόλου που έκανε μια άξια νίκη, μπορεί να πήγε όπως πήγε το παιχνίδι αλλά σίγουρα είναι μια όμάδα η οποία ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο, έχει εμπειρία έχει παίκτες αξίας και γιαυτό νομίζω έρχεται το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια και εύχομαι να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Σε ερώτηση αν το άγχος αποτέλεσε τροχοπέδη και ανασταλτικό παράγοντα, αν είναι δικαιολογία.

Όχι δεν νομίζω πιστεύω ότι δεν μας φταίει τίποτα, νομίζω δεν κάναμε λάθη ούτε αμυντικά, ούτε σε άλλο επίπεδο, ένα σουτ έξω από την περιοχή που πήγαινε δεν πήγαινε πήγε γκολ. Δεν καταγράφεται κάποια ευκαιρία στον αντίπαλο για να πουμε ότι κάναμε κάποια λάθη. Τώρα ότι δεν δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες, νομίζω ότι κάτι δημιουργήσαμε απλά και απέναντι μας είναι ένας άξιος αντίπαλος, νομίζω ποτέ δεν παίζει μόνος σου μέσα στο γήπεδο και η εικόνα που βγάζεις μέσα στο γήπεδο είναι και πόσο σε αναγκάζει ο αντίπαλος να παρουσιάσεις ή να μην παρουσιάσεις πράγματα. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα παιχνίδια, κρίνονται στην λεπτομέρεια, είναι ομάδες μεγαθήρια, ομάδες με εμπειρία στην β΄εθνική, ομάδες με μεγάλα μπάτζετ, ομάδες με παίκτες μεγάλης αξίας τι να λέμε, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά κοιτάνε κατάματα όλους τους αντιπάλους, όλα τα παιχνίδια μέσα έξω. Έχουμε φτάσει εδώ και ακόμα λέμε ότι μαθηματικά ελπίζουμε ακόμα και για την 3η θέση, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όσο πιο καλά βλέπουμε την αλήθεια τόσο καλύτερα θα προχωρήσει η ομάδα, αν θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας και να λέμε ότι είμαστε η υπερομάδα που βλέπει μόνο Ά εθνική αυτό δεν συμβαίνει. Είμαστε μια ομάδα με πολύ ιδρώτα, με πολύ κόπο που κάθε φορά που παίρνουμε αποτέλεσμα δίνουμε σχεδόν το 100% των δυνατοτήτων μας

Για την κόκκινη στον Μπουντόπουλο

Δεν κατάλαβα, δεν κατάλαβα αλλά ο διαιτητής ήταν αρκετά καλός, δεν νομίζω θα  έδωσε κάτι που δεν ήταν, κάτι έγινε θα το είδε και γιαυτό έδωσε την κόκκινη