Σεροπιάν: Δεν φοβόμαστε κανένα

Ο Ελληνοαρμένιος τεχνικός τόνισε ότι αυτός και οι παίκτες του σέβονται όλες τις ομάδες στη διαδικασία των πλέι οφ της Football League, όμως δε φοβάται καμία και πιστεύει στις δυνατότητές της.

Ωστόσο, εκείνος εξακολουθεί να κρατά χαμηλούς τόνους και να τονίζει πως η καλύτερη ομάδα φαίνεται μέσα στο γήπεδο, κάτι που ελπίζει να φανεί στις εναπομείνασες αγωνιστικές για τη λήξη της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μουράτ Σεροπιάν στην εκπομπή του Μιχάλη Τσόχου

Για τη μάχη στα φετινά πλέι οφ της Football League 

«Γίνεται μεγάλη μάχη και αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη στη συνέχεια. Είναι πολύ καλές όλες. Αν ανατρέξετε σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, θα δείτε ότι είχα δηλώσει πως τώρα θα κριθούν τα πάντα, αφού πρέπει να είσαι φρέσκος και να έχει δυνάμεις σε αυτό το κομμάτι της σεζόν.

Το βάθος στον πάγκο είναι σχετικό, αφού κάποιος καταλαβαίνει πως έχεις 20 – 25 παίκτες. Το θέμα, όμως, είναι να έχεις 20 παίκτες που να έχουν δώσει 20 παιχνίδια ο καθένας και αυτό είναι κάτι που έχουμε καταφέρει. Έχουμε πολύ ενέργεια, θέληση, νεαρά παιδιά που διψούν για διάκριση και αυτό που μας βοηθάει είναι το τελευταίο».

Για τη φετινή πορεία των Κρητικών:

«Η αλήθεια είναι πως προς τα έξω θέλουμε να βγάζουμε μικρότερους στόχους για να μην εκτεθούμε και να μην βάζουμε πίεση στα νέα παιδιά. Πάντα όλοι θέλουμε το καλύτερο για τον εαυτό μας. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και δεν λέμε κάτι για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και είναι πρόκληση για τον ΑΟ Χανιά να παίζει με τον Ηρακλή, μία ιστορική ομάδα και θα δώσουν ένα κρίσιμο ματς. Εγώ σα προπονητής σε αυτή την κατηγορία και η ομάδα μου να κοιτάμε τέτοιες ομάδες στα μάτια».

Για τις νίκες-κλειδιά της ομάδας:

«Πιστεύω ότι η πορεία μας ήταν σταθερή σε όλο το πρωτάθλημα. Δεν ξεχωρίζω νίκες ή ήττες. Έχουν πάρει λίγα ρεπό τα παιδιά και αν δείτε τα στατιστικά έχουμε πάρει αρκετούς βαθμούς μακριά από την έδρα μας και έχουμε καλά στοιχεία εντός. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και αυτό να οφείλεται στη δουλειά που έχουμε κάνει μέσα στο γήπεδο. Το κλειδί για την πορεία αυτή της ομάδας ήταν το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού πίστεψαν ότι μπορούν να δουν στα μάτια τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικά, εκτιμούμε κάθε αντίπαλο αλλά δεν τον φοβόμαστε. Μπορεί επτά ομάδες από τις οχτώ να είναι στην τελική τριάδα!»