Σεροπιάν: «Πήραμε δίκαια την πρόκριση»

Δίκαιη χαρακτήρισε την νίκη-πρόκριση του ΑΟΧ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Μουράτ Σεροπιάν. Ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας μίλησε μετά το πέρας της αναμέτρησης και στάθηκε στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του που έδωσε την νίκη ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Βύζαντα για την φιλοξενία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Βύζαντα και Αυλωνίτη για την φιλοξενία. Μπήκαμε με ξεκάθαρο τρόπο να πιέσουμε στο κέντρο και να βγάλουμε επιθέσεις από τα άκρα. Και αυτό έγινε. Βρήκαμε τον τρόπο και πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ.  Στο ξεκίνημα της επανάληψης δεχθήκαμε αστείο γκολ αλλά συνέχεια ανεβάσαμε στροφές. Μετά, και σε συνδυασμό με την αποβολή του Βύζαντα καταφέραμε και δημιουργήσαμε προβλήματα. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και πήραμε δίκαια τη νίκη».

Από την μεριά του ο Πυθαρούλης δήλωσε: «Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο και αξίζαμε την πρόκριση».

*Να σημειώσουμε ότι οι παίκτες θα πάρουν μέσα στην βδομάδα το ποσό των 3.000 ευρώ, όπως τους είχε υποσχεθεί η διοίκηση πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο προπονητής του Βύζαντα, Αντώνης Αυλωνίτης είπε: «Να συγχαρώ τα Χανιά για την πρόκριση. Ήταν εξ’αρχής δύσκολο λόγω των απουσιών. Έκανα  πολλές αλλαγές  στο σχήμα. Το παιχνίδι δεν κύλησε όπως το θέλαμε. Έχω πολλά παράπονο από τον τρόπο που αμυνόμασταν. Όλα τα γκολ ήταν από στημένες φάσεις. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα σε αυτό τον τομέα.Είναι πολύ δύσκολη η συνέχεια και πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα».