Σκέψεις για πρωτάθλημα Κ23-Κ15

Δεν αποκλείεται από την καινούργια σεζόν να υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις στη Superleague σε επίπεδο ακαδημιών! Συγκεκριμένα, η αρμόδια αρχή έχει εκφράσει τις σκέψεις της σε ομάδες του πρωταθλήματος για τη δημιουργία δύο νέων πρωταθλημάτων υποδομής!

Μέχρι τώρα υπάρχουν αυτά των κάτω των 20 ετών και κάτω των 17 ετών, στα οποία συμμετέχουν όλες οι ομάδες της Superleague. Υπάρχουν όμως στην αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος σκέψεις από την καινούργια σεζόν να δημιουργηθούν δύο νέα πρωταθλήματα που θα αφορούν ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών, αλλά και κάτω των 15 ετών!

Το θέμα είναι πόσες ομάδες όμως της Superleague θα μπορούν να λάβουν μέρος στα δύο αυτά πρωταθλήματα και πολύ περισσότερο σε αυτό κάτω των 23 ετών. Βέβαια, δεν αποκλείεται αν τελικά προχωρήσει αυτή η σκέψη, να δημιουργηθεί ένα πρωτάθλημα με λιγότερες ομάδες απ’ όσες θα βρίσκονται στη Superleague, αφού μάλλον η συμμετοχή δεν θα είναι υποχρεωτική, όπως γίνεται μέχρι τώρα με τα πρωταθλήματα Κ20 και Κ17.

Από την άλλη, όσον αφορά τη δημιουργία πρωταθλήματος για παιδιά κάτω των 15 ετών, το γεγονός αυτό ικανοποιεί τους πάντες καθώς το επίπεδο θα ανέβει σίγουρα.

Βέβαια μέχρι τώρα δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση από τη Superleague όσον αφορά τη δημιουργία των δύο αυτών πρωταθλημάτων, αφού πρώτα θα πρέπει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα ακαδημίας αλλά και τα playoff των πρώτων ομάδων, προκειμένου μετά να αποφασιστούν τα πάντα για την καινούργια αγωνιστική σεζόν.