Σοκ, Υποβιβασμός(;) για ΑΟ Χανιά, Sκoda Ξάνθης και Πανελευσινιακό

Ανησυχία στις τάξεις τριών ομάδων καθώς οι σύλλογοι ΑΟ Χανιά, Πανελευσινιακός από την Football League και Scoda Ξάνθη από την Super League κινδυνεύουν με άμεσο υποβιβασμό και πρόστιμο 2,5 εκατομμύρια κάτι που αν επαληθευτεί θα σημάνει ουσιαστικά και τέλος εποχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έχει εισηγηθεί τον υποβιβασμό της Ξάνθης, των Χανίων και του Πανελευσινιακού.

Βασισμένη σε στοιχεία των φακέλων της UEFA για ύποπτα ματς (τα οποία έχουν διαβιβαστεί στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς) η εισηγήτρια του ερευνητικού τμήματος διαπίστωσε ευθύνη των τριών ομάδων σε χειραγωγημένα παιχνίδια.

Γι’ αυτό τον λόγο λοιπόν πρότεινε στο δικαστικό τμήμα την ποινή του υποβιβασμού τους, αλλά και πρόστιμο που αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ σε κάθε έναν από τους συλλόγους.

Μεταδίδοντας πάντως το ρεπορτάζ του, ο Κυριάκος Θωμαΐδης σημείωσε ότι είναι περίεργο το timing της συγκεκριμένης αποκάλυψης, αφού δημιουργείται η αίσθηση ότι πρόκειται για εκδικητική ενέργεια από πλευράς του «συστήματος» και για προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Ακούστε τι ειπώθηκε στον “αέρα” του sport-fm

Περισσότερα σε λίγο