Στα δύσκολα με ΠΑΟΚ, στην αυλαία του α’ γύρου

Δύσκολο έργο απέναντι στον ΠΑΟΚ περιμένει τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES, με τις δύο ομάδες να “συγκρούονται” το Σάββατο (9/2) στις 4 το απόγευμα στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης. Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι του α’ γύρου για το πρωτάθλημα της Α1, με το συγκρότημα του Μάκη Βολτυράκη να προέρχεται μεν από τρεις νίκες, ωστόσο ο ΠΑΟΚ είναι πολλή φορμαρισμένη ομάδα και η οποία βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Όπως δηλώνει ο τεχνικός του Ν.Ο.Χ.: «Εμείς πάμε για να κερδίσουμε. Είναι βέβαια κάτι πολύ δύσκολο, καθώς τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΟΚ. Όμως, αν καταφέρουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και οι παίκτες αποδώσουν ατομικά ό,τι μπορεί ο καθένας, τότε μπορεί να έχουμε τύχη… Φαβορί είναι όμως ο ΠΑΟΚ επαναλαμβάνω…».

Στη διάθεση του Μάκη Βολτυράκη βρίσκονται 13 παίκτες που είναι οι εξής: Γαλανίδης, Χαριτάκης, Πετρόχειλος, Βιζυράκης, Μπατάκης, Μπιτσάκης, Σολογάνης, Μαζοκοπάκης, Παπασηφάκης, Χατζηδάκης, Σκουμπάκης, Σαρτζετάκης και Βλοντάκης.

Διαιτητές του αγώνα, που θεωρείται άτυπα “εντός έδρας” για τα Χανιά, έχουν οριστεί οι κύριοι Σταυρόπουλος και Μπουδραμής.