Στα ερυθρόλευκα ο Αναστασάκος!

Έκλεισε η συμφωνία μεταξύ Πλατανιά και Ηλία Αναστασάκο. Ο μάνατζερ του παίκτη, που βρίσκεται από το Σάββατο σε συζητήσεις με την επιτροπή μεταγραφών, ήταν απο την αρχή πολύ κοντά σε συμφωνία με την Χανιώτικη ομάδα αν και υπήρχε ακόμη μια μικρή οικονομική διαφορά… Αυτή η διαφορά γεφυρώθηκε και ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου και του ΠΑΟΚ θα φορέσει του χρόνου τα “ερυθρόλευκα”.

Παράλληλα,όμως,οι συζητήσεις και με άλλους παίκτες συνεχίζονται γιατί ενώ από τη μια ο χρόνος πια πιέζει, από την άλλη δεν υπάρχουν περιθώρια για λανθασμένες επιλογές.

Ο διακαής πόθος του Πλατανιά,πάντως,για τη θέση του σέντερ φορ, παραμένει ο Βαγγέλης Μάντζιος, που αν και συναντήθηκε με τον Θωμά Μαύρο οι πληροφορίες τον φέρνουν  να μην αποδέχεται τον τρόπο πληρωμής που του πρότειναν (ένα μεγάλο μέρος της συμφωνίας μπροστά και τα υπόλοιπα περί τα τέλη της σεζόν) και έτσι είναι ακόμη ελεύθερος.

Το όνομα του Ιωάννου έχει πέσει και πάλι στο τραπέζι με τον Πλατανιά,όμως, να μην μπαίνει στο παιχνίδι των τιμών που προσπαθούν να διαμορφώσουν οι μάνατζερ ενώ υπάρχει ένα ακόμη όνομα ξένου-που εξετάζεται πολύ σοβαρά- έχοντας,μάλιστα, και τις εγγυήσεις ενός πολύ γνωστού τεχνικού που στο παρελθόν είχε εργαστεί σε μεγάλη ομάδα.