Στην Αθήνα οι μίνι παίδες | XANIA SPORT FM

Στο πρώτο σοβαρό στάδιο της προετοιμασίας της εισέρχεται η ομάδα μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και για το τριήμερο που ακολουθεί, θα παρευρεθεί στην Αθήνα αγωνιζόμενη σε φιλικούς αγώνες με το Παλαιό Φάληρο. Ζητούμενο για το νεανικό συγκρότημα του Γιώργου Φραγκέδη είναι οι μικροί πολίστες να αξιολογήσουν την αγωνιστική τους κατάσταση και να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους κόντρα σε μία ομάδα που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στη συγκεκριμένη κατηγορία τη σεζόν που τελείωσε.

«Έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε», σημειώνει ο Γιώργος Φραγκέδης, για να συνεχίσει: «Και πέρυσι είχαμε πάει ξανά στην Αθήνα για προετοιμασία με το Π. Φάληρο στην αργία της 28ης Οκτωβρίου. Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την αγωνιστική μας κατάσταση, αυτό μας ενδιαφέρει βασικά περισσότερο απ’ όλα. Τα παιδιά, όπως απέδειξαν και πέρυσι, έχουν μεγάλες δυνατότητες και πιστεύω ότι φέτος μπορούν να τα καταφέρουν ακόμη καλύτερα».

Αναλυτικά η αποστολή του Ν.Ο. Χανίων είναι η εξής:

Νίκος Μητράκης (τερματοφύλακας), Μανόλης Λαδόπουλος (τερματοφύλακας), Βασίλης Βολτυράκης (κεντρικός αμυντικός), Γιάννης Μανιουδάκης (περιφερειακός), Μανόλης Τσιστράκης (περιφερειακός), Μανόλης Σπανουδάκης (περιφερειακός), Γιάννης Μαλινάκης (περιφερειακός), Νίκος Μαριδάκης (περιφερειακός), Γιώργος Μπατσάκης (περιφερειακός), Μάρκος Τσινταράκης (περιφερειακός), Παναγιώτης Αποστολάκης (περιφερειακός), Χάρης Σπαχής (περιφερειακός), Κωνσταντίνος Γουρνιεζάκης (περιφερειακός), Άγγελος Πατρικάκης (φουνταριστός), Θοδωρής Παπαμανωλιουδάκης (φουνταριστός).