Στην αποστολή του Πλατανιά ο Κανακούδης

Ο Πέτρος Κανακούδης επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης την αποστολή του Πλατανιά, η οποία βρίσκετε στην Αθήνα, για τον σημερινό επαναληπτικό αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης, για το κύπελλο.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, έχει αφήσει πολλούς φίλους από το πέρασμά του στο νησί και υπάρχει όπως μαθαίνουμε αμοιβαία σχέση πραγματικής φιλίας, μεταξύ του Κανακούδη, της διοίκησης και των παικτών του Πλατανιά.

Ο έμπειρος άσος φιλοξενεί στο σπίτι του έναν παίκτη του Πλατανιά. Πρόκειται για τον Θωμά Ναζλίδη, ο οποίος πρόσφατα χειρουργήθηκε επιτυχώς στην Αθήνα στον πρόσθιο χιαστό. Οι δυό τους βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Πλατανιά.

Το κλίμα ήταν εύθυμο και υπήρξαν πολλά αστεία μεταξύ των παικτών της Χανιώτικης ομάδας, και του Κανακούδη μιας και ο 29χρονος ήταν πολύ αγαπητός απ’ όλους και πέρυσι ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Οι παράγοντες της ομάδας που βρίσκονται με την αποστολή του Πλατανιά υποδέχτηκαν με σεβασμό τον Κανακούδη, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα την χρονιά που πέρασε.

Γιώργος Λογαρίδης