Στην Επισκοπή ο Πιθαρούλης

Ο Γιώργος Πιθαρούλης δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του καθώς ο πρώην παίκτης του ΑΟΧ μετακομίζει στην Επισκοπή. Ο Πιθαρούλης την Κυριακή θα βρεθεί στην Αθήνα όπου και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας.

Μάλιστα στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο footballleaguenews.gr υπάρχει και η σχετική ανακοίνωση της Επισκοπής χωρίς όμως αυτή να υπάρχει στο επίσημο site της ομάδας μέχρι αυτή την ώρα (14:42)

Αναλυτικά όσα γράφει η αθηναϊκή σελίδα όπως και η φώτο επίσης από την ίδια σελίδα.

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Πιθαρούλη. Ο Πιθαρούλης είναι 24 χρονών κι αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας, διάρκειας ενός έτους».

Ο Πιθαρούλης, που ενσωματώθηκε άμεσα στην αποστολή της ομάδας και θα μεταβεί την Κυριακή (3/8) στην Αθήνα συμμετέχοντας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δήλωσε στο σάιτ της ΠΑΕ: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα όπως είναι η Επισκοπή. Από την πρώτη στιγμή, είδα ότι οι άνθρωποι έχουν στόχους και θέλουν φτάσουν την ομάδα πολύ ψηλά. Θα δώσω και ‘γω  από την πλευρά μου ό,τι καλύτερο μπορώ για να έχουμε την καλύτερη δυνατή πορεία στη Football League».