Στην Θύρα 4 οι φίλοι του ΑΟΧ

Κάλεσμα προς τους φιλάθλους της Γλυφάδας θα δώσει δυναμικό «παρών» στον αγώνα της Κυριακής (17/2) απηύθυνε η διοίκηση του συλλόγου.

Παράλληλα, γνωστοποιεί πως για τους φιλάθλους του ΑΟ Χανιά θα λειτουργήσει ξεχωριστό ταμείο, ενώ επίσης θα τοποθετηθούν στην Θύρα 4 του γηπέδου στο Ελληνικό.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων χαρακτηρίζει αγώνα-σταθμό το ματς με την ομάδα των Χανίων, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη για το «συγκρότημα» του Νίκου Παντέλη.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Σε έναν αγώνα σταθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος η Γλυφάδα μας αντιμετωπίζει τον Α.Ο. ΧΑΝΙΑ την Κυριακή 17/2/2013 και ωρα 15:00.

Ο αγώνας με τα Χανιά είναι κομβικός για την συνέχεια του πρωταθλήματος, και η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μονόδρομος για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Παντέλη.

Η διοίκηση της Π.Α.Ε ζητάει από τον κόσμο της Γλυφάδας και τον κόσμο από τους όμορους δήμους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να δώσουν το παρών στο Κυριακάτικο παιχνίδι.

Τέλος για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους θα λειτουργήσει ξεχωριστό ταμείο, ενώ επίσης θα τοποθετηθούν μετά από εντολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης, στην Θύρα 4 του γηπέδου στο Ελληνικό».