«Στη Β’ Εθνική παρέα με τις χανιώτικες δυνάμεις» | XANIA SPORT FM

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων αφιερώνει την σπουδαία νίκη της επί της Λάρισας στην ΑΝΕΚ LINES που καθυστέρησε την αναχώρηση του καραβιού προς τα Χανιά μέχρι τις 10 το βράδυ, όπως ακούσαμε και στην ζωντανή μετάδοση από τον σταθμό μας SportFmXania.gr.

Μάλιστα όχι μόνο οι άνθρωποι που βρισκόντουσαν στο καράβι μέσα δεν παραπονέθηκαν στην χανιώτικη εταιρεία αλλά αποθέωσαν κιόλας την χανιώτικη ομάδα κατά την είσοδο αυτής στο καράβι.

Στην ανακοίνωση μάλιστα υπάρχουν και λόγια που είναι άκρος κολακευτικά λόγια για την τοπική κοινωνία των Χανίων κάτι που δεν συνηθίζεται, «…Αισθανόμαστε ότι σε αυτό το ταξίδι μας στη Β’ Εθνική έχουμε δίπλα μας όλες τις χανιώτικες δυνάμεις και μάλιστα ενωμένες με ό, τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται ενόψει της συνέχειας…».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ αφιερώνει τη νίκη στη Λάρισα στην ΑΝΕΚ LINES, η οποία καθυστέρησε για μία ώρα τον απόπλου του πλοίου της από το λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να περιμένει την αποστολή της ομάδας μας. Αισθανόμαστε ότι σε αυτό το ταξίδι μας στη Β’ Εθνική έχουμε δίπλα μας όλες τις χανιώτικες δυνάμεις και μάλιστα ενωμένες με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται ενόψει της συνέχειας.

Τέλος, συγχαρητήρια και στην ομάδα Νέων του ΠΛΑΤΑΝΙΑ για την εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων αλλά και την πορεία που διαγράφει έως τώρα στο πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας πως είναι ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και περίσσιο ταλέντο.»