Στη 2η θέση στην Ελλάδα οι Κορασίδες Α! (pics)

Μια εξαιρετική προσπάθεια στα αγωνίσματα του Ομαδικού και του Κόμπο από τις αθλήτριες Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εξαργυρώθηκε με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου!

Οι Κορασίδες Α του ΝΟΧ αναδείχτηκαν στη 2η θέση στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου, παρουσιάζοντας για άλλη μια φορά μια πολύ καλή παρουσία.

Μπορεί να μην έφτασαν στην 1η θέση και στο χρυσό μετάλλιο, αλλά σημασία έχει ότι διατηρούνται σταθερά στην κορυφή του αθλήματος τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, οι «ασημένιες» πρωταθλήτριες του Ν.Ο. Χανίων είναι οι εξής: Αλατζά Αθηνά, Ανδριανού Σελίνα-Αγάπη, Βομβολάκη Αικατερίνη, Γαυγιωτάκη Ευαγγελία, Ζουζούνη Βιολέτα, Κουργιαντάκη Ολγα, Μαλινδρέτου Αριάδνη, Μαραγκάκη Ρούσσα, Μαρκουλάκη Αθηνά-Μαρία, Μαυρομμάτη Στυλιανή, Παπαγεωργίου Νικολέτα, Παπαδοκωνσταντάκη Ηλέκτρα, Παπασηφάκη Αναστασία, Τζουβαδάκη Αναστασία, Φανδριδάκη Ανδριάνα-Μαρία και Χατζησωτηράκη Νεφέλη.

Η «ασημένια» ομάδα του Ομαδικού.


Το Ομαδικό του ΝΟΧ… εν δράσει!


Αψογο στήσιμο από τις κοπέλες του Κόμπο.

Ο Ναυτικός Ομιλος έλαβε σε σύνολο 219 βαθμούς, με τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης να αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας κατακτώντας 246. Στην 3η θέση κατετάγη ο Πανσερραϊκός με 181 βαθμούς.

Συνολικά, μετείχαν 17 Σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Ο ΝΟΧ, εκτός από τις δύο δεύτερες θέσεις στο Κόμπο και το Ομαδικό, συνέλεξε ένα ακόμα μετάλλιο, το χάλκινο στο Ντουέτο με τις Κουργιαντάκη-Παπαγεωργίου, ενώ ακόμη, η Ολγα Κουργιαντάκη ήταν 4η στο Σόλο και 5η στις Φιγούρες.


Στην 3η θέση το Ντουέτο των Κουργιαντάκη-Παπαγεωργίου.


Το χορευτικό της Ζουζούνη βρέθηκε στην 4η θέση.

Σύμφωνα με την προπονήτρια των Κορασίδων Α, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα:

«Ο στόχος μας ως ομάδα σε αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν να είμαστε στην κορυφή στα ομαδικά αγωνίσματα, το Ομαδικό και το Κόμπο και να προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή εμφάνιση στο Ντουέτο και το Σόλο. Η ομάδα μου έδειξε την αξία της με μια πολύ καλή προσπάθεια να μπορέσει να κρατήσει την 1η θέση που είχε πάρει στο χειμερινό πρωτάθλημα. Τα κορίτσια χόρεψαν πάρα πολύ καλά και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο διότι πιστεύω ότι είναι η μοναδική ομάδα η οποία δουλεύει σε τέτοιες συνθήκες και αναγκάζεται να κάνει προπονήσεις στις 6 το πρωί, πριν το σχολείο και επίσης να μην έχει χώρο στο γυμναστήριο του κολυμβητηρίου. Καταφέραμε να είμαστε δεύτεροι στα ομαδικά αγωνίσματα και να καταλάβουμε την 3η θέση στο Ντουέτο. Ως προπονήτρια των κοριτσιών είμαι πολύ ευχαριστημένη και νομίζω ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να πάει ψηλά η ομάδα μου. Εύχομαι στα κορίτσια μου να φτάσουν ακόμη πιο ψηλά και να μη χάνουν την όρεξή τους, αλλά να συνεχίσουν να παλεύουν και να δουλεύουν σε αυτό το δύσκολο άθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον έφορο, κ. Μαραγκάκη και τον Σύλλογο Γονέων που μας στηρίζει και μας βοηθάει με τον καλύτερο τρόπο».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

ΟΜΑΔΙΚΟ
2η θέση Γαυγιωτάκη, Ζουζούνη, Κουργιαντάκη, Μαλινδρέτου, Μαρκουλάκη, Μαυρομμάτη, Παπαγεωργίου, Παπαδοκωνσταντάκη, Παπασηφάκη (69,8309β.)

Προκριματικός Αλατζά, Ανδριανού, Βομβολάκη, Μαραγκάκη, Παπαδοκωνσταντάκη, Τζουβαδάκη, Φανδριδάκη, Χατζησωτηράκη (62,6435β.)

ΚΟΜΠΟ
2η θέση Αλατζά, Γαυγιωτάκη, Ζουζούνη, Κουργιαντάκη, Μαλινδρέτου, Μαρκουλάκη, Μαυρομμάτη, Παπαγεωργίου, Παπαδοκωνσταντάκη, Παπασηφάκη -αναπληρωματικές Μαραγκάκη, Τζουβαδάκη- (72,8333β.)

ΝΤΟΥΕΤΟ 3η θέση Κουργιαντάκη-Παπαγεωργίου -αναπληρωματική Παπαδοκωνσταντάκη- (71,2684β.)

4η θέση Ζουζούνη-Γαυγιωτάκη (69,9814β.)