Στοίχημα Σαββάτου

Στο ταμείο οδηγηθήκαμε χτες και το ορεκτικό όπως λέγαμε μας άνοιξε την όρεξη σε μια δύσκολη πάντως μέρα. Πολλά τα παιχνίδια που δέχονται μεγάλο ποντάρισμα χωρίς όμως να είμαι τόσο σίγουρος οτι θα περάσουν, αναφέρομαι φυσικά κυρίως στην Αγγλία και το λέω αυτό διότι το κίνητρο μετράει αλλά δεν θα ήθελα να πληρώσω για να αναστήσω οποιαδήποτε ομάδα που τα πάει χάλια.

Στην Αγγλία πάντως θα επιλέξω την Μίντλεσμπρο που υποδέχεται την Μπέρμιγχαμ, οι γηπεδούχοι έχουν το μεγάλο κίνητρο καθώς κυνηγάνε θέση στην εξάδα, μόλις τρεις βαθμούς μακριά βρίσκονται. Η έδρα αποτελεί όπλο όπως και η επίθεση της Μίντλεσμπρο που θα μπει δυνατά απο την αρχή ώστε να μην μπλέξει.

Στην 3η Σκωτίας η Μπέργουικ που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φιλοξενείται απο την Ιστ Στέρλινγκ, οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει για τα καλά των “αέρα” των γηπεδούχων καθώς τους έχουν κερδίσει και τις τρεις φορές που τους αντιμετώπισαν φέτος. Δυο συνεχόμενες ήττες έχει η Ιστ Στέρλινγκ που εμφανίζεται πολύ χαλαρή στα τελευταία ματς.

Παρόμοιο ζευγάρι και το Μόρντροουζ-Πίτερχεντ μόνο που εδώ έχουμε και το πλεονέκτημα της έδρας, οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει και εδώ τρεις φορές τους φιλοξενούμενους, είναι καλύτερη ομάδα διαθέτει μια πολύ καλή επίθεση και το μόνο που θα περιμένουμε είναι η νίκη.