Στοχευμένες …γενικότητες Χριστόπουλου για την νοοτροπία παικτών του

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του Γιάννη Χριστόπουλου ενόψει του αγώνα  της ομάδας του Πλατανιά με την Κέρκυρα. Πέραν της αναμενόμενης τοποθέτησης για ένα θετικό αποτέλεσμα ο νεαρός κόουτς αφενός δεν έκρυψε την ενόχληση  του για το γεγονός ότι πολλοί επικάλεστηκαν την τύχη της ομάδας του μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής θεωρώντας ότι αυτό κατά ένα τρόπο μείωσε την καλή εμφάνιση του Πλατανιά.

Εκείνο,πάντως, που ξένισε-όσο και κάποιους πιθανόν προβλημάτισε- ήταν η -out of the blue που λένε και οι Άγγλοι,η ξαφνική,δηλαδή, γενικόλογη αλλά με προφανείς και πολύ συγκεκριμένους αποδέκτες, αναφορά του σχετικά με την νοοτροπία των ανθρώπων και δει των ποδοσφαιριστών.

Αναφέρθηκε σε εκείνους που αναδεικνύονται μέσα από την προσπάθεια αλλά και σε εκείνους που το καταφέρνουν -προσωρινά όπως τόνισε- μέσα από τις δημόσιες σχέσεις.

Σχολίασε τον τύπο του ηγέτη που όπως ο ίδιος είπε δεν είναι αυτός που απλά κάποιοι τον βάζουν μια ετικέτα αλλά αυτός που προκύπτει μέσα από την ομαδική διαδικασία και επιπλέον έχει και την προσωπικότητα για κάτι τέτοιο.