Στο 0-0 έμεινε η Μικτή Νέων

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε η Μικτή Ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Χανίων στην αναμέτρησή της με την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ρεθύμνου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση με το σουτ του Φωτεινού να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουράκη. Στο 23’ η Μικτή Ομάδα της Ε.Π.Σ.Χ. έχασε σημαντική ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Κομπογεννητάκης με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Χατζόπουλο που πλάσαρε για να μπλοκάρει ο Χνάρης.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους (46’) ο Αγναντής κέρδισε τη μπάλα από αντίπαλό του και βρέθηκε σε θέση βολής αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Κουτσάκη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι απείλησαν με τα σουτ του Σκουλούδη (53’ και 68’) και το πλασέ του Λογιάκη (69’) να μην βρίσκουν στόχο. Στο 83’ το σουτ του Αγναντή απέκρουσε δύσκολα ο Χνάρης και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων το φάουλ του Τερεράκη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Χνάρης.

Το Ρέθυμνο έπαιζε από το 89’ με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Λογιάκη για χτύπημα εκτός φάσης στον Μπικάκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπινιχάκης (Σωτηριάδης-Βλάσσης) από το Λασίθι.

Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου: Χνάρης, Καριλάκης, Νικηφόρος, Κουτσάκης, Μαρής, Παπαδάκης (69’ Γιακουμάκης), Μπαρκάτσας (64’ Κοτσίφης), Σκουλούδης, Λογιάκης, Ανυφαντάκης (82’ Αποστολάκης), Φωτεινός.

Ε.Π.Σ. Χανίων: Κουράκης, Αμαξόπουλος, Μπικάκης, Μαραγκουδάκης, Τερεράκης, Καλανδράνης, Χατζόπουλος, Ξηράκης (73’ Λιάσκας), Αλκούρτι (58’ Κακαξυλάκης), Κομπογεννητάκης (88’ Παναγιωτίδης), Αγναντής.

Πηγή: epshanion.gr