Στόχος επιτεύχθει για τον ένα 4 τελικοί ακόμα για τον άλλο!

Στόχος επιτευχθεί για τον Πλατανιά και έτσι του χρόνου θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε ξανά αυτό το ποδοσφαιρικό παραμύθι του οποίου γίναμε πρωταγωνιστές και εμείς. Με ρόστερ πολύ διαφορετικό όπως ήταν και το φετινό σε σχέση με πέρυσι, προπονητή θα περιμένουμε για να δούμε αν πάμε με τον ίδιο καθώς οι συζητήσεις ήδη έχουν ξεκινήσει αλλά άμα δεν δούμε υπογραφές και το μελάνι να στεγνώσει για τίποτα δεν είμαστε σίγουροι. Το ματς με τον Λεβαδειακό ήταν πολύ κακό και σίγουρα αυτό ήταν το τελευταίο που μας ενδιαφέρει καθώς ο βαθμός τουλάχιστον ήταν αυτό που χρειαζόταν για να ξεκινήσει και επίσημα το όνειρο για την δεύτερη χρονιά στα μεγάλα σαλόνια.

Τώρα που τελείωσαν όλα και χωρίς κίνδυνο να θεωρηθεί ότι «γλύφουμε» ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που κράτησαν την ομάδα αλλά και στην διοίκηση που έπρεπε να μεγαλώσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και τα κατάφερε κάνοντας τα λάθη που έγιναν πολύ μικρά μπροστά στο κατόρθωμα της παραμονής.

Για τα Χανιά στόχος επιτευχθεί και εδώ, όμως εδώ δυστυχώς,  έχουμε δρόμο ακόμα είχαμε γράψει για πέντε τελικούς πλέον έμειναν άλλοι τέσσερις, τέσσερις τελικοί που για χάρη τους τα πολλά προβλήματα μπαίνουν κάτω από το χαλάκι και ας ελπίσουμε να μην είναι τόσο μεγάλα ώστε να σκοντάψουμε. ΔΥΣΤΥΧΩΣ από εδώ και πέρα το παραμικρό λάθος κοστίζει ακριβά και κάθε ματς αποτελεί μονόδρομο.

Πιστεύω ότι σαν έδρα οι Μουρνιές βοήθησαν όχι σωματικά τους ποδοσφαιριστές αλλά ψυχολογικά και παρότι θέλω να το διαγράψω δυστυχώς δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο λυπηρό επεισόδιο που έγινε ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα.

Προπονητής της κερκίδας γίνεται ο καθένας το θέμα είναι αυτές τις τεράστιες γνώσεις μας, να τις αφήνουμε στο σπίτι ή να πάμε σε μια ομάδα και να τις εκμεταλλευτούμε, το ποδοσφαιρικό τμήμα όπως και το τεχνικό επιτελείο έχει ήδη αρκετά προβλήματα και το μόνο που δεν θέλουν είναι να προσθέσουν και άλλα στο κάτω κάτω, αν κάποιος θέλει ή έχει πρόβλημα με κάποιον ας τα λύσει εκτός γηπέδου και όχι την ώρα του αγώνα τότε πρέπει να τα θυμόμαστε όλα; Αμαρτία δεν είναι να βγάλουμε μόνοι μας τα ματάκια μας;