“Συγνώμη…”

Στον κόσμο του Παναιτωλικού, που… πικράθηκε απ’ την ήττα κόντρα στα Χανιά ζήτησε συγγνώμη ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός των Αγρινιωτών εξέφρασε τον προβληματισμό του για την εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο η ομάδα του, ωστόσο παράλληλα παραμένει αισιόδοξος πως άμεσα τα πάντα θα πάρουν το δρόμο τους και τα «καναρίνια» θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Χάβου στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο Κύπελλο, γιατί είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει, αλλά όχι μόνο δεν τα καταφέραμε, χάσαμε και το παιχνίδι. Αποφασίσαμε να ξεκουράσουμε πολλά παιδιά αλλάζοντας τα 8/11 του βασικού σχήματος, για να δώσουμε και ευκαιρίες. Βρήκαμε μία πολύ καλή ομάδα απέναντί μας και μπλοκάραμε. Μας λείπει το εύκολο γκολ και οι αυτοματισμοί στο γήπεδο και το βρεγμένο γήπεδο δεν μας βοήθησε καθόλου στην δημιουργία φάσεων.

Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, γιατί τον στενοχωρήσαμε πολύ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Προβληματίζομαι κι εγώ για την εικόνα μας, αλλά αισιοδοξώ ότι όλα θα γίνουν καλύτερα στη συνέχεια όταν ενσωματωθούν σωστά στην ομάδα και οι υπόλοιποι παίκτες. Ό,τι αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές δίνουμε τις ευκαιρίες που πρέπει και δεν μπορώ να πω ότι έχουμε παράπονο, αλλά χρειάζεται πείσμα και επιμονή. Είναι δύσκολο να τους κρίνουμε σε μία ομάδα η οποία μόλις τώρα αρχίζει να χτίζεται».