Συλλογή πολύτιμων εμπειριών

Πολύτιμες εμπειρίες κέρδισαν τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην α’ φάση του πρωταθλήματος πόλο Νέων/Γυναικών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο Κολυμβητήριο Χανίων. Η ομάδα του Τάσου Παραδά δεν κατάφερε να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης για τα τελικά, από την άλλη είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στο Ρέθυμνο και τον ΟΦΗ. Συνολικά, η συγκομιδή για το Ν.Ο. Χανίων είναι μία νίκη, με το τελικό σκορ 14-8 σε βάρος του ΟΦΗ και μία ήττα, με σκορ 18-5 από το Ν.Ο. Ρεθύμνου που είναι η ομάδα που συνεχίζει στα τελικά. Για το ΝΟΧ χρησιμοποιήθηκαν 15 αθλήτριες, με τα γκολ να μοιράζονται στα δύο παιχνίδια οι Μητράκη που σημείωσε 6, η Λελεδάκη Κατερίνα που πέτυχε 4 και οι Κατσουλάκη, Μπιτσάκη Αριάδνη και Μπιτσάκη Ευγενία που σκόραραν από 3 γκολ εκάστη. Αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

• 1η αγωνιστική Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Ρεθύμνου 5-18 Τα 8λεπτα: 0-10, 0-5, 2-1, 3-2

Ν.Ο. Χανίων (Τάσος Παραδάς): Κατσουλάκη, Μπιτσάκη Αριάδνη 1, Μπονατάκη, Λελεδάκη Γεωργία, Μπαδογιάννη, Λελεδάκη Κατερίνα 1, Μουζακίτη Βοζινάκη, Κουπάνη, Μπιτσάκη Ευγενία, Μητράκη 3, Αγγελίτση, Παυλοπούλου, Γιακουμάκη, Κουκουράκη

• 2η αγωνιστική
Ν.Ο. Ρεθύμνου-ΟΦΗ 6-5

• 3η αγωνιστική Ν.Ο. Χανίων-ΟΦΗ 14-8 Τα 8λεπτα: 4-3, 6-1, 3-1, 1-3

Ν.Ο. Χανίων (Τάσος Παραδάς): Παυλοπούλου, Κατσουλάκη 3, Μπιτσάκη Αριάδνη 2, Μπονατάκη, Λελεδάκη Γεωργία 3, Μπαδογιάννη, Λελεδάκη Κατερίνα, Μουζακίτη Βοζινάκη, Κουπάνη, Μπιτσάκη Ευγενία 3, Μητράκη 3, Αγγελίτση, Γιακουμάκη, Κουκουράκη, Μπουρμπάκη.