Συνέντευξη του Μουράτ Σεροπιάν στο NOVA ΣΠΟΡ FM 94,6

Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά μίλησε στη μεταμεσονύχτια εκπομπή του NOVA ΣΠΟΡ FM 94,6 για όλους και για όλα.

Αρχικά, για την περίπτωση του Ψυχουντάκη και το τι συνέβη στο γήπεδο του Πύργου, ο κ. Σεροπιάν ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στο να επαναφέρουν τη γλώσσα του παίκτη του ΑΟ Χανιά και να τον κρατήσουν στη ζωή. “Θέλω να σταθώ και στη συμπεριφορά του κόσμου, που χειροκρότησε το παιδί όταν βγήκε αλλαγή. Είναι σπάνια αυτή η συμπεριφορά στα ελληνικά γήπεδα”, είπε.

Για τον ΑΟ Χανιά και το ματς με τη Γλυφάδα: “Είναι πολύ δύσκολο το ματς με τη Γλυφάδα. Δε μας βολεύει η ισοπαλία, γιατί σε ισοβαθμία με την Προοδευτική μένουμε εκτός, οπότε πρέπει να κερδίσουμε. Θα κυνηγήσουν τη νίκη, είναι σίγουρο”.

Για τη χρονιά στον ΑΟ Χανιά: “Είχαμε αρκετά προβλήματα. Στην επαρχία είναι πιο έντονα και δύσκολα τα πράγματα, δεν είναι όπως στην Αθήνα. Αλλά είχαμε σύμπνοια, παίκτες και προπονητές. Μας βοήθησε ο απλός κόσμος των Χανίων και ορισμένοι που προσπαθούσαν μόνοι τους να ανταποκριθούν για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Είναι μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα”.

Για το ματς της Κυριακής: “Όλοι ζουν και αναπνέουν για αυτό το παιχνίδι. Είναι απίστευτη η ανταπόκριση του κόσμου. Δε μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε όταν επιστρέψαμε από τον Πύργο μετά τη νίκη μας”.

Για την έδρα: “Παίζουμε στο “κλουβί” του Μινώταυρου στις Μουρνιές και ήδη έχουμε δύο νικηφόρα παιχνίδια. Ίσως φταίει και το πλαστικό χόρτο που προβληματίζει τους αντιπάλους. Είναι αδύνατο να παίξουμε στα Περιβόλια. Εκεί προβλέπεται να παίζει μόνο μία ομάδα και είναι ο Πλατανιάς”.

Για τις ομάδες που έπαιξε: “Έχω περάσει από αρκετές ομάδες. Όντως, δεν ξεχνάω τον ΠΑΣ Γιάννενα, όπως και το Φωστήρα και τη Δόξα Βύρωνα”.

Για το γηπεδικό: “Πρέπει να βρεθεί μία λύση με τα Περιβόλια ή να αγωνιστούμε σε κάποιο άλλο γήπεδο με τις σχετικές προδιαγραφές, αναλόγως την κατηγορία που θα είμαστε του χρόνου”.

Για τις υποδομές της ομάδας: “Η Κρήτη είναι δύσκολο μέρος για την παραγωγή ταλέντων. Ο τουρισμός, ο καιρός, οι δουλειές των παιδιών… υπάρχει μία άλλη νοοτροπία. Ωστόσο, υπάρχουν ακαδημίες που εξελίσσονται σωστά και ίσως στο μέλλον να έχουμε πολλά ταλέντα που θα αναδειχθούν”.

Για το μέλλον του στον ΑΟ Χανιά: “Να τελειώσει πρώτα η χρονιά, να γίνει μία αξιολόγηση και μετά θα δούμε”.