Συνεχίζει την ενίσχυση του ο ΑΟΧ

Στον Αθλητικό όμιλο Χανιά συμπληρώνεται το παζλ της νέας ομάδας που χτίζει ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο νέος τεχνικός του ΑΟΧ μαζί με τους Νίκο Κατσιγιάννη και Μιχάλη Τζουγκαράκη κλείνουν την μια μεταγραφή μετά την άλλη ανεβάζοντας τον πήχη για την φετινή χρονιά. Μετά τον δανεισμό του Λιονέλ Εσόνο από τον Ατρόμητο και τις ανακοινώσεις των Γκότοβου, Κοντέων και Καραλή η νέα εβδομάδα αναμένεται να φέρει νέο κύμα ανακοινώσεων καθώς σε προφορική τουλάχιστον συμφωνία έχει έρθει η ομάδα των Χανίων με τους Στέλιο Κρητικό Σάνον Γουέλκαμ και τον Γιώργο Σικαλιά .

Απο εκεί και πέρα ο νέος τεχνικός της ομάδας συνεχίζει και δεν επαναπαύεται καθώς στα σκαριά βρίσκονται ακόμα 2-3 καλές περιπτώσεις παικτών, όλα αυτά σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι έχει κρατηθεί μεγάλο μέρος από τον περσινό κορμό κάτι που είχε ζητήσει ο προπονητής της ομάδας ενώ και ορισμένοι ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν έφυγαν με δική τους υπαιτιότητα καθώς σχεδόν με  όλους υπήρξε επαφή και πρόθεση για συνέχιση της συνεργασίας. Η πρώτη της ομάδας έχει ορισθεί για 21 Ιουλίου όμως ο Σούλης Παπαδόπουλος θα βρίσκεται στα Χανιά από την Πέμπτη εκτός απροόπτου καθώς όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στην Αθήνα ώστε να μπορεί να μπορεί μαζί με την διοίκηση να “τρέχει” τον μεταγραφικό σχεδιασμό και όπως φαίνεται μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς .

Απο Δευτέρα τα νεώτερα στο στρατόπεδο του ΑΟΧ που με τις κινήσεις του μέχρι τώρα έχει κλέψει την παράσταση στην football league καθώς όλες οι προσθήκες που έγιναν απο προπονητή μέχρι παίκτες δείχνουν πως θα πρωταγωνιστήσει σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα όπως το φετινό και με ομάδες ενισχυμένες αλλά και με το όνομα της ΑΕΚ που αποτελεί μια πρόκληση για όλους. Θυμίζουμε ότι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στα Χανιά στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς ενώ το δεύτερο στο Καρπενήσι αρχές Αυγούστου.