Σωκράτης Διούδης o φύλακας άγγελος του Παναθηναϊκού

Ο Σωκράτης Διούδης είναι αυτή τη στιγμή ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της οικογένειας του Παναθηναϊκού.

Ο Σωκράτης δεν είναι απλά ο φύλακας άγγελος της εστίας μας, είναι πολλά περισσότερα κι όλα αυτά έχει φροντίσει να τα δομήσει πετραδάκι-πετραδάκι ο ίδιος. Ήρθε στην ομάδα δίχως να έχει κρύψει το ποια ομάδα αγαπάει. Δεν κρύφτηκε ποτέ, όμως κατάφερε να κερδίσει τους πάντες.

Λέμε πολλά για τον κόσμο αλλά ο κόσμος ξέρει και να αναγνωρίζει. Ο Διούδης κέρδισε τον σεβασμό και την αγάπη όλων γιατί τιμάει τη φανέλα και την ιστορία της. Πονάει το σύλλογο και δεν κάνει διακρίσεις. Το έδειξε έμπρακτα κόντρα στον Άρη αυτό, όταν πήρε το διπλό μόνος του, αφήνοντας στην άκρη πιθανούς συναισθηματισμούς.

Ο Σωκράτης ήταν εκεί στα δύσκολα, είναι ακόμα εδώ. Πολλές φορές παλεύει με όλους και βγαίνει νικητής και στο τέλος λυγίζει και πανηγυρίζει έξαλλα, όπως σήμερα. Όπως σήμερα που και πάλι ήταν εκεί με το στοπ στον Μασούρα. Φρόντισε να βρει τον τρόπο να φέρει τη νίκη με τον τρόπο του.

Πια και μετά από μια τετραετία στο τριφύλλι βρίσκεται στους αρχηγούς της ομάδας. Σήμερα ήταν εκείνος που φόρεσε το περιβραχιόνιο με την ευθύνη να είναι φυσικά ακόμα μεγαλύτερη. Ο ίδιος περνάει κάθε δοκιμασία, τιμάει το έμβλημα, σέβεται τον κόσμο του συλλόγου και δίνει πάντα ό,τι μπορεί μέσα στο γήπεδο.

Αξίζει πολλά περισσότερα κι αυτές οι εικόνες μετά από μια επιτυχία όπως η σημερινή, γιατί όσο κι αν θέλουν να το παίξουν άνετοι μερικοί, το σημερινό είναι επιτυχία αυτών των παιδιών, δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη περηφάνια για ορισμένα παιδιά που φορούν μια τόσο βαριά φανέλα!

Κλείνοντας, ο συνδυασμός ντέρμπι και Λεωφόρος είναι αυτόματα πολύ ελκυστικός κι ακόμα και χωρίς κόσμο, βάζοντας όμως στην εξίσωση και τα 113 χρόνια ζωής, δημιούργησαν ένα κλίμα ότι αυτό το ματς έπρεπε να το κέρδιζες 101%. Και το κέρδισες!

 

Δείτε ακόμα : Σεβίλλη – Σοσιεδάδ προγνωστικά στοιχήματος