Τέλος εποχής…

Μετά από 89 χρόνια η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως όλα δείχνουν ότι υποβιβάστηκε…

Με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο που θα μπορούσε να ζήσει μια ομάδα η ΑΕΚ -φαίνεται ότι κλείνει μια ολόκληρη ζωή μέσα σε πέντε λεπτά…

Η ιστορική Ένωση έπεσε θύμα όλων αυτών που θεωρητικά θα έπρεπε να την προστατεύουν. Από τις διοικήσεις της που τα τελευταία χρόνια ακολουθούσαν έναν επικίνδυνο και ολισθηρό δρόμο μέχρι τους “οπαδούς” της που έκριναν- με το σάπιο και νοσηρό μυαλό τους- ότι δεν πρέπει να έχει , τουλάχιστον, μια ακόμη ευκαιρία να διεκδικήσει τις πιθανότητες της…

Οι πλιατσικολόγοι που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κατάκλεψαν ότι βρήκαν την ίδια στιγμή έμοιαζαν με τα όρνεα πάνω από το κουφάρι της άλλοτε μεγάλης ομάδας..

Και τι ειρωνεία…

Με όλους εκείνους που έγραψαν μεγάλο και λαμπερό κομμάτι της μεγάλης ιστορίας της να την παρακολουθούν μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους αλλά και τον ίδιο τον “τίγρη” που μαζί με τον Μπάγεβιτς βρισκόταν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Ναι, ο ίδιος αυτός άνθρωπος που χρόνια τώρα ήταν αποτελούσε την  προσευχή του κάθε ΑΕΚτζή που τον περίμενε καθημερινά σαν από μηχανής Θεό να σώσει την ομάδα τους από τον γκρεμό, είχε έρθει .Και την Κυριακή ήταν εκεί.

Άργησε , όμως, μερικά χρόνια.

Και δεν πρόλαβε να  χειροκροτήσει την πρώην αγαπημένη του ομάδα αλλά μοιράζεται πια  μαζί με μερικά εκατομμύρια φίλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου τη θλίψη της διαφαινόμενης απώλειας ενός ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ συλλόγου.

Ως  οπαδός του Παναθηναϊκού δηλώνω ανεπιφύλακτα ότι η Α΄Εθνική δεν θα είναι πια η ίδια χωρίς της ΑΕΚ…

Για τον Πλατανιά , ουδέν σχόλιον. Το 9-0 τα λέει όλα. Σώθηκε , όμως, κανείς δεν πανηγυρίζει. Σίγουρα, θα ήθελαν και οι ίδιοι να σωθούν με διαφορετικό τρόπο.Αλλά ακόμα κι έτσι οφείλουν άμεσα να αλλάξουν μυαλά.

Είναι ακόμη πολύ “μικροί” για να παίζουν με τις πιθανότητες τους ,περιμένοντας τους άλλους…

Στον ΑΟΧ δεν άλλαξε τίποτα.Ήθελε και εξακολουθεί να θέλει νίκες.Μέσα-κυρίως- και πλέον και έξω. Πόσο εύκολο είναι; Ας ρωτήσει την Μαγούλα πως πέρασε στην Καλαμάτα….