«Τέλος η Super League για μένα»

Ο Στέφανος Γαϊτάνος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μείνει στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας μέχρι το τέλος της σεζόν καθώς, όπως είπε, ο κύκλος της Super League έχει κλείσει για αυτόν. Όσο για το θέμα που προέκυψε με τον Μίλαν Μρντάκοβιτς, προανήγγειλε την αποχώρηση του Σέρβου φορ γιατί δεν σεβάστηκε κάποιες αρχές. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υπηρεσιακός προπονητής της Βέροιας, Στέφανος Γαϊτάνος στην NOVA

Για την ψυχολογία που έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή: “Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του σημασία και δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για εύκολα ή δύσκολα ματς. Έχει μεγάλη σημασία για εμάς η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Υπάρχει μεγάλη πίεση αλλά θα πρέπει να έχουμε ισορροπία και ψυχραιμία. Δεν είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και επιθετικά και αμυντικά”.

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι:

“Η Καλλονή έχει έμπειρους παίκτες αλλά εμείς πρέπει να βγάλουμε ενθουσιασμό, ταχύτητα, δυνατότητα να δημιουργήσουν προβλήματα και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να επέλθει η ηρεμία και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα”.
Για τις συχνές αλλαγές προπονητών: “Ο τρόπος φυγής των προπονητών και η συχνή αλλαγή είναι ένα πρόβλημα. Η μηχανή απορυθμίζεται όταν αλλάζει ο κυβερνήτης. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Η απόφαση πρέπει να είναι 100% σωστή. Εγώ εργάζομαι στην ομάδα. Δίνω τώρα κάποια λύση αλλά το να πάρω την ευθύνη να αναλάβω την επαγγελματική ομάδα έχει να κάνει με τη φιλοσοφία ζωής. Εγώ σαν φιλοσοφία ζωής έχω το ότι θα πρέπει να ανοίγεις το δρόμο σε κάποιους άλλους που έρχονται. Ο δικός μου ο κύκλος σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας έχει κλείσει. Στόχος μας είναι να βρεθεί ένας καλύτερος δρόμος για αυτό το θέμα”.
Για το θέμα με τον Μρντάκοβιτς: “Ο Μίλαν εάν θα υπάρξει κάποια συμφωνία θα αποχωρήσει. Θέλουμε να καλύψουμε το κενό. Η ομάδα πρέπει να λειτουργεί όχι με βάση τις προσωπικές διαφορές και δεν τηρήθηκαν κάποιες αρχές. Οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να προσαρμοστούν. Ο Μίλαν δεν αντέδρασε σωστά. Δεν αποφασίζει ο παίκτης αλλά η ομάδα. Δεν τήρησε τη διαδικασία και φυσικά θα αποτελέσει παρελθόν”.